Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[->ZAPOWIEDŹ<-] MagicWorld :: Chcesz zostać najlepszym czarodziejem? Zawodnikiem Quiditcha? Zapraszamy do Świata Magii w Minecraft!

torpeda61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

harrypott_nnhpqwr.png

->MagicWorld<-

Witam chciałbym wam zaprezentować serwer, który dopiero powstaje. Mamy już sporo gotowe, m.in:
czary, 60% mapy, 60% systemu Quiditcha. Dalej dodajemy różne ciekawe rzeczy, związane ze światem

słynnego Harrego Pottera. Na naszym serwerze będzie możliwość jazdy na hardodziobie, i innych

podobnych stworzeniach magicznych. Serwer będzie się opierać tylko na pluginach oraz texture packu.

Dla osób, którzy będą chcieli więcej od świata magii, będzie przygotowany Launcher! ;)

->Rekrutacja<-

A więc coś dla osób, które chcą pomóc stworzyć projekt. Przedstawiamy wam krótką listę, kogo poszukujemy:
BUDOWNICZY x3
WEBMASTER x1
TECHNIK x1

W podaniach proszę napisać swój wiek, staż w Minecraft, przykładowe prace, i interesująca Cię pozycję.

PROSZĘ ZACHOWAĆ KULTURĘ OSOBITĄ.
Podania składamy na numer gg: 46227998, główny założyciel projektu: 45999687

Proszę nie zamykać tego tematu, będziemy co chwilę aktualizować informacje na temat postępu prac!

Opublikowano

@ ref, jest ktoś chętny ? pisać również wiadomości pm. Prosimy również o ciekawe pomysły na temat serwera, umieszczać w komentarzach :)

Opublikowano

Siema Looken ps.nie mg się doczekać ;p

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

Siema Looken ps.nie mg się doczekać ;p

:D cześć i dobrze prawdopodobnie nie będzie modów tylko zwyczajny stary dobry bukkit :) będą npc dające questy będzie przejażdzka na Hardodziobie :) wizyta u Hagrida lub do zakazanego lasu :DD będa zakypy na ulicy pokątnej :) itp itd

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Teraz chciałbym coś dodać To nie będzie taki sobie harry potter jak myhpspl Bo serwer myhpspl ma fabułę czyli 27 lat (czy iles tam) po wydarzeniach z insygni smierci a nasz nie bedzie to plagiat ja nie wiedzialem ze taki serwer istnieje nasz będzie miec inną fabułe po prostu Lookłem na kilka częsci i mnie zachecilo do zrobienia serwera to nie będzie plagiat bedzie miec inną fabułe wiec nie chce miec zadnych problemów nie bedzie tam wszystko skopiowane ode mnie to tyle Nadal szukamy Teamu czyli techników i budowniczych skladac podania

Opublikowano

chyba nie wiesz co to plagiat Ja to na podstawie filmu chciałem zrobić a nie na podstawie myhpspl pomyśl sobie ile angielskich jest takich serwów A tak pozatym ten projekt został zakończony teraz pracuję nad swoim nowym serwerem który będzie zaje*isty

TEMAT DO USUNIECIA

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...