Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boosting

natan89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy naprawdę kupujecie ten Boosting? Słyszałem, że Boostowanie ma być zabronione i będą bany :) Jak tam uważacie, jak nie dajecie rady to pobierzcie chociaż tego BoL'a - pomoże wam trochę :) Nie opłaca się wydawać kasy na takie coś ...

Opublikowano

Po co boostowac konto nie rozumiem tego... Jaka masz z tego satysfakcje? A jak sobie nie poradzisz na tym goldzie? Spadniesz do GOLD V i potem bedziesz gral z Silverami IV i +5LP za mecz.... A tak to mozesz sie sprawdzic czy nadajesz sie do golda i w swoim czasie go wbijesz. To jest tak samo jak bys sie cieszyl ze skorek na PBE... Zeby nie bylo spamu Na allegro sa najtansze boosty

Opublikowano

Niektórzy tak chca wbijac dywizje , zabronisz im? Tak patrzę na te boosty to za wbicie jednej dywizji(gold) chcą od 30 do 60 zlt . Całkiem sporo.

Autor look pw :)

Opublikowano

Po co boostowac konto nie rozumiem tego... Jaka masz z tego satysfakcje? A jak sobie nie poradzisz na tym goldzie? Spadniesz do GOLD V i potem bedziesz gral z Silverami IV i +5LP za mecz.... A tak to mozesz sie sprawdzic czy nadajesz sie do golda i w swoim czasie go wbijesz. To jest tak samo jak bys sie cieszyl ze skorek na PBE... Zeby nie bylo spamu Na allegro sa najtansze boosty

Ja chce wyboostowac konto z gold I do platyny V, wiec twoj post nie ma sensu. Moj problem polega na tym ze jestem tak zwanym "afk farmerem" i ciezko mi zmienic swoj playstyle na roamującego midera. Gram esl'e z druzyna, nie raz mierzylem sie z platynami i diamentami specjalnych problemow mi nie sprawiaja. Moj styl gry ktory polega na zniszczeniu przeciwnego mid'a, zrobieniu z niego uselssa i nie ruszaniu sie z linii tylko farmieniu nie pozwala mi sie wybić na yolo Q. Dlatego tez szukam boosta, pisalem do kilku osob z Polski i zza granicy i znalazlem juz osobe ktore sie tego podejmie. Takze temat mozna zamknac, dzieki za odpowiedzi.

Opublikowano

zadne bany nie beda

Nie pierdol głupot tylko poczytaj

http://how2win.pl/riot-podejmuje-kroki-przeciwko-mmr-boostowaniu/

Więc, co planujemy z tym zrobić? Jeśli konto zostanie złapane na boostingu, konsekwencjami będą:
Za pierwszym razem będzie to zablokowanie konta na 2 tygodnie, usunięcie nagród z poprzedniego sezonu (skórki, banery, ikony) i dyskwalifikacja ze zdobywania nagród w tym sezonie.
Za drugim razem – permanentne zablokowanie konta.

Opublikowano

Jak nie chcesz korzystać ze stron zewnętrznych, to możesz skorzystać choćby z moich usług, mnóstwo osób na MPC prosiło mnie o takie rzeczy, kontakt przez forum lub GG.

Mogę podesłać też kontakt do zadowolonych klientów, skuteczność gwarantowana.

http://www.lolking.net/summoner/eune/24598856#history

Chciałbym, ale kurdę nie mam AjPi na ryża :( Więc chyba lipa ;(

Opublikowano

@Up

Gracz znajdujacy sie na wyzszym poziomie od Ciebie, za odpowiednia kwote moze "zboostowac" Ci konto czyli najzwyczajniej wybic je kilka dywizji wyzej

Opublikowano

Jak nie chcesz korzystać ze stron zewnętrznych, to możesz skorzystać choćby z moich usług, mnóstwo osób na MPC prosiło mnie o takie rzeczy, kontakt przez forum lub GG.

Mogę podesłać też kontakt do zadowolonych klientów, skuteczność gwarantowana.

http://www.lolking.net/summoner/eune/24598856#history

Nikt potem nie chce idioto za BoLa bana dostawać, albo trafiać na jakąś listę osób używających tego programu - jak Ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...