Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny Pomysł na Metka co wy na to sądzicie?

Adexus12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tu mozecie pisać co byście chcieli żeby dodali do metina 2.pl Teraz opisze co ja wymyslilem:Np jak Jest wojownik mental i body to zeby dodali 3 wybór profesji i np w tej trzeciej profesji u szamana jakies buffy co by dodawały np przeszywke luda potwory /i usuneli wszystkie 26 serwów i zrobili z 2 nowe i by bylo z 7 ch myśle ze duzo osob by sie na to zgodzilo

Opublikowano

Nie chodzilo mi konkretnie o buffy na przeszywke zeby cos wymyslili ja dalem tylko przyklad ale zeby zrobili te 3 profesje bo nuda a jak by usuneli serwy to mysle ze 60% by sie na to zgodzili poniewaz pomysl wszyscy zaczynaja od zera bylo by jak po staremu.. :)

Opublikowano

Nie chodzilo mi konkretnie o buffy na przeszywke zeby cos wymyslili ja dalem tylko przyklad ale zeby zrobili te 3 profesje bo nuda a jak by usuneli serwy to mysle ze 60% by sie na to zgodzili poniewaz pomysl wszyscy zaczynaja od zera bylo by jak po staremu.. :)

Nigdy nie będzie jak po staremu.

Teraz wyglądało by to tak że 2-3osoby na koncie grają + full is i mają ten +80lv w pierwszym tygodniu serwera.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

no i kji z tym to sa tylko wyjatki jest tylko parenascie takich osób :P ale zeby zrobili cos nowego moze jakas postac ale mysle ze ta 3droga to jest dobry pomysl bo np ja juz gralem wszystkimi postaciami i wszystkimi mentalem bodym helerem bm itd.. to jest nudne a takto jak by to wprowadzili bylo by ciekawiej jesli wy macje jakies ciekawe pomysly to piszcie :P

Opublikowano

Ten temat nie ma żadnego celu.

Propozycje, które każdy zgłosi i tak nie zostaną rozpatrzone przez Team Metin2.pl.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...