Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ludzie mam do was sprawę, mój wujek przyjeżdża na 14 dni do kraju i chciałby sobie pograć ze mną w WOT'a niestety nie ma konta i tutaj pytanie czy miałby ktoś jakiś 7 tier+ ? Zanim on wbije ten tier to już będzie musiał wyjeżdżać.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Siemanko ludzie mam do was sprawę, mój wujek przyjeżdża na 14 dni do kraju i chciałby sobie pograć ze mną w WOT'a niestety nie ma konta i tutaj pytanie czy miałby ktoś jakiś 7 tier+ ? Zanim on wbije ten tier to już będzie musiał wyjeżdżać.

Aleś dojebał mięsem. Mam pytanko czy tak myślisz że ktoś będzie naprawdę głupi i Ci "pożyczy" te konto? A ty oszukasz i ten typ straci??? Wolnego Kolego na VII trzeba zapracować czy Ci się podoba czy nie.

Sig.png

Opublikowano

Aleś dojebał mięsem. Mam pytanko czy tak myślisz że ktoś będzie naprawdę głupi i Ci "pożyczy" te konto? A ty oszukasz i ten typ straci??? Wolnego Kolego na VII trzeba zapracować czy Ci się podoba czy nie.

Naucz się czytać ze zrozumieniem a potem się wypowiadaj.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumieniem a potem się wypowiadaj.

Przeczytałem

I?

Nikt Ci konta za free nie da, sorki gościu ;)

shoob.png

Opublikowano

Już mówiłem, że to nie dla mnie tylko dla wujka ;)

Nie jeden ma konto na którym nie gra więc może się ktoś znajdzie :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

@Up:

TY TEŻ SPAMUJE NOOBKU !! OD TEGO SĄ REPORTY

@Topic:

Nikt ci nie da. WIĘC BIERZ SIĘ DO ROBOTY I SAM ZAŁÓŻ KONTO WUJKOWI I NABIJAJ 7-KE !!!

ps. wtf co to za wizyta.. nie sądzę, żeby wujkowi będzie się chciało grać. Ja bym bynajmniej co innego robił.

Spotkał się z rodziną itp. Ale to nie moja sprawa. -mini komentarz ode mnie :P

x

Opublikowano

@Up:

TY TEŻ SPAMUJE NOOBKU !! OD TEGO SĄ REPORTY

@Topic:

Nikt ci nie da. WIĘC BIERZ SIĘ DO ROBOTY I SAM ZAŁÓŻ KONTO WUJKOWI I NABIJAJ 7-KE !!!

ps. wtf co to za wizyta.. nie sądzę, żeby wujkowi będzie się chciało grać. Ja bym bynajmniej co innego robił.

Spotkał się z rodziną itp. Ale to nie moja sprawa. -mini komentarz ode mnie :P

Wiesz, to taki typ samotnika uważa, ze rodzina=wydatki,problemy itp ma mieszkanie fajną bryczke czego chciec więcej :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...