Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to jest za mapa

adam635

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to mapa "???" Jest bardzo mała szansa, ze tam trafisz. Prócz kubików można tam znaleźć skrzynki bonusowe

Opublikowano

To Plansza Bonusowa

• 18.12 Plansza bonusowa - "błąd komputera skokowego"
W czasie wykorzystywania CPU skokowego (dowolnego typu) istnieje szansa przeniesienia na specjalną mapę bonusową. Nie jest to błąd gry, tylko losowy bonus dla graczy. Szansa wylosowania takiej opcji ma się jak jeden do tysiąca (jeden skok na tysiąc skoków WSZYSTKICH GRACZY).

Użycie skoku jest jedynym sposobem dostania się na tą planszę.

Opublikowano

Czyli mogłem to jakoś wykorzystac i np w niewidce zbierać skrzynki?

Niewidka tam nie działała, a już nic prócz kubików tam nie znajdziesz, bo istniał bug z cpu skokowym w 2011.
Opublikowano

Już dawno myślałem, że ta mapa jest nieaktywna. Ten temat przywraca mi wiare, by próbować się tam dostać, bo jak gram w DO przez prawie 5 lat, nigdy tam nie byłem

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Właśnie, w dzienniku mam zapisane

Zostałeś zniszczony przez statek obcy typu ''UberProtegit''

A to do rangi się nie zalicza, bez sensu ta mapa dostałem się tam a i tak po 20sec padłem i dostałem hita 280k jak widać na zdjęciu :P

Opublikowano

ta mapa jest bez sensu, bo co tam mozna robic? niewiadomo kiedy sie tam znajdzie i nie jest sie przygotowanym na cubikony, a i tak w takiej ilosci to nikt im nie da rady, moze na tej mapie jest cos wiecej tylko nikt jeszcze tego nie znalazl

Opublikowano

ta mapa jest bez sensu, bo co tam mozna robic? niewiadomo kiedy sie tam znajdzie i nie jest sie przygotowanym na cubikony, a i tak w takiej ilosci to nikt im nie da rady, moze na tej mapie jest cos wiecej tylko nikt jeszcze tego nie znalazl

yyyy.... są skrzynki bonusowe z 1tys uri albo 1tys białkim, więc jak tam trafisz i wiesz co robić to chociaż 20boxów jesteś bogatszy o troszkę ammo i uri.

1.jpg

Opublikowano

yyyy.... są skrzynki bonusowe z 1tys uri albo 1tys białkim, więc jak tam trafisz i wiesz co robić to chociaż 20boxów jesteś bogatszy o troszkę ammo i uri.

nie ma już tam boxów. a jeśli są to z normalnym i nagrodami.

Opublikowano

Jeśli mnie pamięc nie myli to ruscy coś wykombinowali i całym klanem wwalili się na tę mapę i czyścili calutką:D . Jak znajdę filmik to podeślę:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli mnie pamięc nie myli to ruscy coś wykombinowali i całym klanem wwalili się na tę mapę i czyścili calutką :D . Jak znajdę filmik to podeślę :)

chodzi ci o to ?

nie ma już tam boxów. a jeśli są to z normalnym i nagrodami.

są boxy spójrz na obrazek załączony wyżej.

9zx3ye.jpg

@edit chyba to nie box :D

9cljpg.jpg - mniej więcej te same kordy i to jest gwiazda w tle :D

1.jpg

Opublikowano

Z 1k białka są, protki da się rozgonić do rogów ( nie mozna zabijać!!! ), wtedy kubiki są wasze z nieskończonej x4. Ale teraz dodali tam UberProtki więc pewnie tak łatwo by nie było. Co do przygotowania, bułgarzy skakali tymi kredytowimi z x-2 na x-1 i przenosiło ich wielu. Ten 1k szybko idzie jak dużo typa skacze :)
Opublikowano

Gdybym o tym wiedział to może mógłbym z tego skorzystać ale teraz jest już za późno, to jak coś trzeba lecieć w samą górę i próbować skrzynki zbierać?

Opublikowano

Z 1k białka są, protki da się rozgonić do rogów ( nie mozna zabijać!!! ), wtedy kubiki są wasze z nieskończonej x4. Ale teraz dodali tam UberProtki więc pewnie tak łatwo by nie było. Co do przygotowania, bułgarzy skakali tymi kredytowimi z x-2 na x-1 i przenosiło ich wielu. Ten 1k szybko idzie jak dużo typa skacze :)

a wiesz czy kamyk tam działa ? to by było harde, 1,2 kamyki i mapa dla ciebie :D jeszcze auto looter i jedziemy z tym koksem.

1.jpg

Opublikowano

Gdybym o tym wiedział to może mógłbym z tego skorzystać ale teraz jest już za późno, to jak coś trzeba lecieć w samą górę i próbować skrzynki zbierać?

Najważniejsze żeby nie dać ubić się protegitom no i oczywiście szukaj skrzyneczek i je zbieraj ;)

@Pukacz

Pet chyba też tam nie działa, ale nie jestem pewien więc na 100% Ci tego nie potwierdzę.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Niestety udało mi się wbić na tą mapę Było cudowne odkrycie jak tak to ujmę. Pet dzielny towarzysz nie działa tam ;(

Opublikowano

A i jeszcze jedno jest tam respawn cubików ? Tak wiem troszkę off topuje :P

Jak wybijesz wszystkie kubiki a protegity zostaną w rogu to nowe kubiki się nie pokażą, no chyba że dobijesz protegity wtedy tak

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Bla Bla Bla ...

Skrzynki bonusowe są ale nie ma już takich nagród , są takie jak na każdej mapce [sprawdzone]

Kiedyś na czacie CM napisał ze to Mapa Adminów z 3 lata temu :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

tylko jak sie tam dostanie trzeba ustac bo 280k jak te protegity potrafia walnąć....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...