Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Manessa.pl

Szaman Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tu nie masz racji, bo wiele serwerów co startowało miało prezentacje zrobione 5-6 godzin przed startem :) Więc nie wiem co was zatrzymuje by przenieść.

Może się i pozmieniało tutaj, dawno nie wbijałem więc wiesz. :P To już do nich miej jakiekolwiek żale itp o to.

PS. z administracji nie jestem. ^^

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

No coraz więcej ludu przegląda temat. Ale jakieś info od administracji by się przydało czy wszystko dizie zgodnie z planem i nie będzie opóźnień.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

dobrze jest panowie, jak serwer wystartuje o danej godzinie to powinna być duża ilość graczy :P a tak jak inni mówili temat powinien być już w publikacji ;)

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

UP@

Ja też :P

Apropo TS-a, ktoś w ogóle siedzi an tym ts-ie? Nie ma ani admina żeby przydzielić mi range albo jestem ślepy... wszedłem i nigdzie wejść nie można :P

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Serwer jest już gotowy do startu mamy nadzieję że na starcie pojawi się was jak najwięcej co do startu nie powinno być problemów zabezpieczyliśmy dedyka przed atakami DDoS tak jak się dało najlepiej

//Edit

ok godziny 14:00 / 15:00 pojawi się łatka niezbędna do gry

Tak zabezpieczyliśmy dedyka przed DDoS, ciekawe czy taki GuMiS też tu namiesza.. :rolleyes:

ps, zobaczymy jak to będzie na starcie hehehe .

Opublikowano

Tak zabezpieczyliśmy dedyka przed DDoS, ciekawe czy taki GuMiS też tu namiesza.. :rolleyes:

ps, zobaczymy jak to będzie na starcie hehehe .

co do gumisia myslę ze nie. kiedyś go znałem bardzo dobrze myślę że nawet jak wbije to pogadamy i nic nie bd ^^

tak serwer wystartuje dziś o 16:00 zapraszamy do rejestracji

już daje do publikacji :) przepraszam że mnie nie było ale miałem rżnięcie drzewa xD

http://www.mpcforum.pl/topic/983465-dedykmanessapl/ ZAMKNIJCIE ! :)^^

wg88.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...