Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od Którego Lv Na Tysięcznego Wojownika

galu

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którym lvl najcz?sciej dropi?y Wam stalki i bronie na 70 lvl z Tysi?cznego wojownika

• 70-75
      58
    • 80
      17
    • 86 +
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie , napisze krótko :

Od którego lv iść na Tysięcznyego wojownika , bo mam 78 i z rekawica po 8 zabitych aby kasa :P

I czy to prawda że z niego dropią stale i bron na 70 lv?

Znawca
Opublikowano

to prawda że lecą z nich bronie na 70 i stalki ale nie wiem od jakiego lvl ;//

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

Mi raz na 79 drop złodziej dusz... musiałem mieć niezłego pica ;D (nie jestem pewny ale miałem rękawice dropu chyba)

Komentarze na profilu FUBUxMETIN:

Altwa1998r:

siema. Fubu a jak atakujesz z konia podczas jazdy to to jest skill? czy mozna tak na wiekszym lvlu konia?

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!
Opublikowano

Krzysiu ty sie akurat znasz na privie to ci dropnie nawet na 90 ale najlepiej dropi 70-75lvl sam dobrze wiem bo na PL często mi leciało na 72lvl a na Privie to każdy jeden potrafi tylko im większy lvl tym słabiej leci dlatego najlepiej na 70-75lvl .

Opublikowano

Chcecie dowodów, że leci od 86? Spytajcie się każdego założyciela serwera czy jak wchodził do ustawień dropu z mobów i wyszukał ID 1403 (tysiak) czy był limit od 86lvl.

Sam osobiście mam priv. serwera i na początku był limit na 86lvl.

zenm.png

Opublikowano

sraka z tysiaka leca itemy do 86lvl ;]

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Opublikowano

Najlepszy jest drop jak masz 10 lvli mniej od Tysiaka.

Przypuśćmy, że Tysiak ma 86lvl wiec na 76 najlepiej cos z niego dropnąć :D

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Budowniczy
Opublikowano

Dzisiaj oglądałem na yt gosc rozwala 3 1000

mial 91 lvl

ogolnei wylecialy mu takie rzeczy:

3xłuki na 70lvl, piersien expa, i 10bialych flag :D

wiec mysle ze 86-90 bedzie dobry ;p

84016125.png
Opublikowano

Idź na tym na którym dasz rade ;D bo jeśli chodzi o same tysięczniki to mają olbrzymie krytyki, ale jeśli jesteś koksem i jesteś z ninją to idzie łatwo, a drop wcale nie jest taki super jak piszą, sam na 90 lvl bijem cały dzień tysięczniki i nic mi nie wyleciało (longju700 czy coś takiego) szczególnie na privach nie polecam samemu przed 90 lvl i trzeba uważać bo sam tysięcznik potrafi zabić w 2 krytach, a jak ork podejdzie to już bez szans.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

koordów ci nie podam, ale jak wchodzisz do kraju gigantów, to skręcasz w lewo i idziesz na samą góre(polecam lecieć na sh bo pobiegnie za nami stado syfu) i tam są tysięczniki oraz metiny na 75 i 90 lvl

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Wiadomo 70 - 75 najlepszy drop . Widzieliście w ogóle jakie lvl na tysiaki chodzą ? oO

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

ja sie nie znam na priv bo uważam ze to nie ma sensu grac jak wszyscy maja wszystko +9 i nie ma możliwości rozwoju postaci mi sie znudził priv po godzince a dobry drop jest na 80 gram nindza i ktoś tam mówi racje ze jak sie ma 80 to tysiaczny jest łatwy ale wole pojść na dt i zabić ripera zawsze 10kk do przodu a nie walisz cały dzień i nie wiadomo czy coś wydropi

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Powiem tak moj kolega na 66 lvl dropną stalke dla woja po 1 zabitym tysięcznym i chyba nie miał rękawicy ,ale był z nim inny znajomy ,który zlurował na siebie 1000-cznika i tamten tylko go lał na marmurze było łatwiej :)

Inny znajomy lał dzięsiątki tysięcznych i na 78 dropła mu jednynie stal dla sury :P

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...