Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam kilka pytań :)

1.Znacie jakieś strony, darmowe sposoby na złoto itp?

2.Mam 650 złota ale szkoda wydawać 250 na 1 dzień, wiecie może kiedy będzie znowu takie premium, że 3 dni za 250?

3.Jakim czołgiem najlepiej zarabiać? Chodzi o zwykłe nie premium.
KW-1S Czy inne?

4.Ma ktoś taki licznik DMG który pokazuje ile zadaliśmy obrażeń + powie mi jak go wgrać ?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

KV-1 lepiej niż KW-1S ? Na jakie tiery rzuca KW-1? Bo 1S potrafi na 8 wywalić a to już lipa...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Przede wszystkim KV-1S ma pestki po 1k/szt. więc jak strzelać nie umiesz i często chybiasz to będziesz na "-". W KV-1 pestki tanie jak barszcz to samo naprawa + ma lepszy pancerz kadłuba i lepszy MM (VII tier to max z tego co wiem).

Opublikowano

Okej dzięki to KV-1 kupię:)

A co do pytania 1,2 wie ktoś ?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

1. nie ma takich stron, jedynie możesz czekać na jakiś event

2. Urodziny WG, albo jakieś święto czy coś w tym stylu

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

1. konkursy wg.

2.wg może dać na specjalny event

3.kw-1s można dużo zarabiać na kompaniach, ale musi być dobre zgranie.

4.jest taki licznik w xvm, na tym forum jest tut jak go wgrać

Opublikowano
1.Znacie jakieś strony, darmowe sposoby na złoto itp?

Czasami są giveaway'e gdzie można zgarnąć trochę złota.

Możesz też zarabiać na stronach PPA [pay per action] i wtedy przelać na PayPal i z tego kupić złoto.

2.Mam 650 złota ale szkoda wydawać 250 na 1 dzień, wiecie może kiedy będzie znowu takie premium, że 3 dni za 250?

W wakacje będą urodziny WoT'a i wtedy może będą zniżki.

3.Jakim czołgiem najlepiej zarabiać? Chodzi o zwykłe nie premium.

KW-1S Czy inne?

Ja zarabiam grając kompanie seniorskie. Gram VK 36.01H i zarabiam średnio 20K na bitwę.

4.Ma ktoś taki licznik DMG który pokazuje ile zadaliśmy obrażeń + powie mi jak go wgrać ?

Polecam ściągnąć moda XVM tam masz wszystko pięknie pokazane [licznik DMG, szanse na wygraną itp.].

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Uwaga ! Niektóre panele DMG, są jeszcze niekompatybilne z wersją 8.6 i gra może zwariować. Możesz mieć dwie zielone linie czołgów (u góry), jak i dwie zielone flagi capa (na mapie). Gra może się także nie ładować. Musisz dbać o to aby wgrać modyfikacje zgodną z wersją 8.6.

Opublikowano

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/200356-086-kodos-hitlog-only-mod/ tu masz panel obrażeń, pobierasz ten zwykł a nie dla xvm.

A jak go wgrać skoro mam już celownik i łatke która pokazuje gdzie strzelać a po wgraniu tego hitologa foldery mi się zamienią.

Otóż wgrałem ten hitolog lecz jest on położony poza ekranem, zmieniałem rozdzielczość itp i nic nie działa macie jakiś pomysł?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

1. Nie ma takich stron na darmowe złoto.

2. Musisz czekać nie długo znowu będzie jakiś konkurs i będzie :P

3. Proponuję ci czołg KV-1 dobrze się zarabia. KV-1S można zarobić jak umiesz nim grać jak nie to nie ponieważ wywalisz dużo pocisków w błoto i na minusie wyjdziesz.

4. Proponuję ściągnąć XVM.

http://scoobany.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=1508

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...