Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytnie Konie

Chocoszok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem mogli skopiowac caly mod mo creatures, fajniejsza rozgrywka by była.Konie moim zdaniem to nic niezwykłego.

Opublikowano

Dla twojej informacji twórca Mo' creatures współpracuję z Mojang :) Dla tego moby wyglądają tak samo jak w modyfikacji oraz wyglądy itemów. Jeżeli by on nie współpracował z nimi spokojnie mógłby ich pozwać o kopiowanie :)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Konie nie mogą być hodowane, jeśli mają na sobie zbroje, w zależności od odmiany koni potomstwo może być jednym z wielu rodzajów, potomstwo będzie chudsze niż ich rodzice i będzie coraz większe z czasem, aż do osiągnięcia pełnego rozmiaru, potomstwo nie będzie automatycznie należeć do gracza, który jest właścicielem ich rodziców, proces w którym potomstwo staje się dorosłe trwa ok. 20 minut.

Opublikowano

Komentarze "nie da się rozmnażać koni" to bzdura.

Dorosłe konie można oswoić, aby oswoić dzikiego konia, należy zbliżyć się i kliknąć na niego prawym przyciskiem myszy pustą ręką, po wejściu gracz zostaje prawdopodobnie wyrzucony, po kilku próbach pozwoli ci zostać i pojawiają się animacje serca, od tego momentu na konia można założyć siodło, szansa na sukces oswojenia za pierwszym razem wynosi 0%, każda nieudana próba zwiększa szanse o 5%, oznacza to że za drugim razem gracz ma 5% na oswojenie, za trzecim 10% itp. Oswajanie można przyśpieszyć poprzez karmienie konia

Jeb powiedział, że twórca modu Mo' Creatures pomagał mu w utworzeniu konia

Opublikowano

Konie się rozmnaża tak :

Mamy np. Konie 2

- Biały

- Brązowy

karmimy je złotym jabłkiem

potem tak jakby się " całują " i się tworzy dzieciak .

Myślę ,że pomogłem

Nie chcę like'a nie potrzebuje .

Opublikowano

Komentarze "nie da się rozmnażać koni" to bzdura.

Dorosłe konie można oswoić, aby oswoić dzikiego konia, należy zbliżyć się i kliknąć na niego prawym przyciskiem myszy pustą ręką, po wejściu gracz zostaje prawdopodobnie wyrzucony, po kilku próbach pozwoli ci zostać i pojawiają się animacje serca, od tego momentu na konia można założyć siodło, szansa na sukces oswojenia za pierwszym razem wynosi 0%, każda nieudana próba zwiększa szanse o 5%, oznacza to że za drugim razem gracz ma 5% na oswojenie, za trzecim 10% itp. Oswajanie można przyśpieszyć poprzez karmienie konia

Jeb powiedział, że twórca modu Mo' Creatures pomagał mu w utworzeniu konia

Najpierw piszesz jedno a potem coś innego. Tutaj chodzi o rozmnażanie koni, a nie oswajanie.

Napewno się da, ponieważ wiem, że jak skrzyżujemy osła i konia to wychodzi muł. Ale jak rozmnażaćto nie wiem.

Opublikowano

Mogli by dodac jeszcze kilka bajerow ... takie cus jak malpy ;x ... rekiny i lwa albo cus :D i kilka nowych biomow

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...