Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie mentalem

KochamCieKotku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponieważ mam taki dylemat gdzie i z jakim eq będzie mi się lepiej expić mentalem 80 lvl skille: duchowe P silne P walniecie G i uderzenie miecza G. To tak nie wiem właśnie czy lepiej robić blok czy lepiej zrobić eq na diably i strzaly i isc na v2, biologa mam na certach. Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Strzały, diabły i buff, i powinieneś ogarnąć bez bloku. Będzie trudniej ale raczej ogarniesz spocika. ;D

Opublikowano

Na 80lvl nie ma innej opcji expa niż av2. Jest tam najlepszy exp, nawet jeśli bierzesz mało. Eq jakie potrzebujesz to 60%+ diabły, ok. 35% strzały i 8% omdlenia. Blok jest zbędny, aczkolwiek łatwo go zdobyć (kd uchylenia +4, maska strachu, fenki). Oczywiście licze na to, że posiadasz buffka 75lvl z buffami 35%+ więc możesz śmiało uderzać na av2.

Astium.pl

Najlepszy hard 2013r.

Start 27-30 lipca !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak jak pisza o eq to bedzie najlepiej a jak ciezko ci ogarnac to exp na taka taktyke zbierasz spota uciekasz walneicie uciekasz duchowe wtedy i lucznicy oberwa po uszach albo jak dajesz rade to konik lub wierzchowiec i pod sciane

5sc6.jpg

Opublikowano

Rób bony na strzały, blok, diabły i idź do v2. Dobrym pomysłem by też było ogarnięcie jakiegoś buffa.

1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...