Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DARMOWE KODY 48H BĘDĄ DZIAŁAĆ !

Fly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam, że działa : )

Mi nie chciało przejsć na innym mailu niż z gmaila, oraz jak wam wyskakuje że kod paczki niepoprawny to zmieniajcie godzinę. : )

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra też mam dostałem taki komunikat na tej stronce dałem na email z gmail'a

Thanks for signing up!
We've sent you an email. Please check it to continue.
Make sure you adjust your email filters to ensure you receive the email from ChargeUpYourFun.com.

Na poczcie nie mam żadnej wiadomosci ;/

blackmagix128.png
Opublikowano

Dobra też mam dostałem taki komunikat na tej stronce dałem na email z gmail'a

Thanks for signing up!

We've sent you an email. Please check it to continue.

Make sure you adjust your email filters to ensure you receive the email from ChargeUpYourFun.com.

Na poczcie nie mam żadnej wiadomosci ;/

Mi doszedł mail po ok 15 min. Oraz sprawdź w SPAM'ie bo mój tam się znalazł :D

Opublikowano

Mi doszedł mail po ok 15 min. Oraz sprawdź w SPAM'ie bo mój tam się znalazł :D

Ok dzięki już przyszło porobie sobie troszke tego :)

blackmagix128.png
Opublikowano

Faktycznie działa kolega @UP dał przydatną stronę tylko ze czasem przysyła kod do czegoś innego do vudu czy czegoś takiego

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Napisze ktoś jak to robić czy nie .. bo ja nie ogarniam tego MHF ... ;3

Również potrzebowałbym pomocy :D

Nikt nie pomoże :x?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tak jak myślałem nikt nie pomoże bo wszyscy chcą jak najwięcej kodów dla siebie z MHF .....

A z tych 2 dniówek co zrobili poradnik to mi nie działa nic :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szydliczek masz pobranego na xbox MHF ? i jak robileś profil to ustawiłeś ustawienia regionalne na Japoński jak tak to włącz MHF i tam musisz przepisać kod z obrazka po chińsku jak przepiszesz pierwszy kod to kod na 48h a i jeszcze jedno to konto gold niejest do końca gold :D czyli że możecie grać w multi być na youtube na przeglądarkach internetowych ale gdy są jakieś oferty np assasin's creed II tylko dla konta gold to niestety niepobierzecie tego to jest najwięszy minus :(

ale można grać w multi :D

Opublikowano

Pewnie jakieś oszustwo :(

O czym mówisz ?

Kody Xbox Live Gold na 48h są całkowicie legalne oraz działają.

W ogóle to istnieją one już długo i nikogo nie oszukano, nikt nie dostał bana itd.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś może o co chodzi w tym MHF ? Włączam a tam wszystko po japońsku i kod się nie wyświetla. Mam ustawione Japońskie wszystko tak jak być powinno a tu dupa :/ Jakieś 4-5 dni temu wszystko działało, wygenerowałem sobie kod, pykałem w FIFE 13 a jak się skończył 2-dniowy kod to chciałem sobie wygenerować następny a tu jakiś błąd. Nikt kodu nie chce oddać a sam nie ogarniam o co chodzi :( Robie wszystko tak jak w tym poradniku : http://www.mpcforum.pl/topic/913886-tutorial-jak-uzyska-darmowy-kod-na-48h-xbox-live/
Pomoże ktoś ? Proszeee ;(

Opublikowano

Wie ktoś może o co chodzi w tym MHF ? Włączam a tam wszystko po japońsku i kod się nie wyświetla. Mam ustawione Japońskie wszystko tak jak być powinno a tu dupa :/ Jakieś 4-5 dni temu wszystko działało, wygenerowałem sobie kod, pykałem w FIFE 13 a jak się skończył 2-dniowy kod to chciałem sobie wygenerować następny a tu jakiś błąd. Nikt kodu nie chce oddać a sam nie ogarniam o co chodzi :( Robie wszystko tak jak w tym poradniku : http://www.mpcforum.pl/topic/913886-tutorial-jak-uzyska-darmowy-kod-na-48h-xbox-live/

Pomoże ktoś ? Proszeee ;(

Kody się skończyły.

Opublikowano

A myślisz że jeszcze będą ??

Na pewno będą. Ogólnie to skończyły się już z 10 razy, a po 2 miesiącach wracały ponownie.

W tym roku na 100% będą.

Opublikowano

To super :D Jak następnym razem będą to wygeneruje ich sobie ze 300 :D

Ta i dostaniesz drętwicy ciała haha

Może nic nie ma to wspólnego z tematem ale niedługo wydam jakiś następny poradnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...