Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DARMOWE KODY 48H BĘDĄ DZIAŁAĆ !

Fly

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Wyczytałem na oficjalnej stronie MHF , że generator kodów ruszy 10 lipca. Trzeba będzie pobrać MHF G2

wiem tylko , że bedzie działać więcej nie wiem bo nie znam japońskiego .

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki za info. bo już myślałem żeby kupić golda ... A tak to sobie poczekam i sam sobie bd. robił kody , najlepiej jakby dali 14 dniówki :D

Opublikowano

Łiii tylko czekać a to do pobrania co będzie to o co mniej więcej w tym chodzi :)?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Łiii tylko czekać a to do pobrania co będzie to o co mniej więcej w tym chodzi :)?

Chyba trzeba będzie pobrać coś w stylu tej samej gry tylko 2 część pewnie zajmuje około tyle samo miejsca co 1 część

blackmagix128.png
Opublikowano

Chyba trzeba będzie pobrać coś w stylu tej samej gry tylko 2 część pewnie zajmuje około tyle samo miejsca co 1 część

będzie pewnie na stronie głównej :D

MyManiek555.jpg
Opublikowano

i jak ? :D coś sie na głównej pojawiło 2013 , 7, 10 MHF !!!!

@EDIT

Podobno za 2 i pół godziny będą działać !! W Japonii jest aktualnie godzina 9:40 , a o 12:00 ma być premiera MHF G2 więc o 17:00 zobaczymy czy działa :)

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Z tego co mi tłumacz przetłumaczył to MHF G2 kosztuję jakieś 6 tysięcy jenów, ale jak to google tłumacz mógł być zawodny. Dzisiaj zmieniłem ustawienia regionalne na Japonie na konsoli i szukałem tego MHF znalazłem tylko G1, oraz zapowiedź G2. Jeszcze spenetruje dziś angielska fora, może coś znajdę.

@edit

Mam, proszę

//linki poza mpc w code

//Shiniox

Opublikowano

Z tego co mi tłumacz przetłumaczył to MHF G2 kosztuję jakieś 6 tysięcy jenów, ale jak to google tłumacz mógł być zawodny. Dzisiaj zmieniłem ustawienia regionalne na Japonie na konsoli i szukałem tego MHF znalazłem tylko G1, oraz zapowiedź G2. Jeszcze spenetruje dziś angielska fora, może coś znajdę.

@edit

Mam, proszę

to nie działa -.- już to jest na

xboxlive.pl

wyskakuje że nie poprawny email a jak już to że kod z paczki nie poprawny :D

MyManiek555.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...