Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Numer Telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Istnieje jakiś sposób by za pomocą facebooka danej osoby znaleźć jej numer telefonu? ( nie, nie chodzi mi o to, że podała w informacjach). Ta osoba czasem do mnie pisze na czacie ze swojego telefonu jeśli to się na coś może przydać.

Opublikowano

Możesz spróbować poszukać w Googlach po nazwisku tej osoby. :) Czasami został takowy numer gdzieś podany i być może uda Ci się znaleźć. Ale poza tym to nie ma chyba żadnych metod z fb, bo takim tokiem rozumowania to każdy miałby nr każdego.

Opublikowano

Skoro nie podała go w info. to na fb nic znajdziesz. Może sprawdź czy nie ma konta w innych portalach społecznościowych. Tam może podała swój numer ?

Opublikowano

Wejdź na facebooka i wpisz numer telefonu tej osoby jako login, a hasło podaj błędne. Jeśli ta osoba połączyła swój telefon z fb, to powinno Ci wyskoczyć: imię, nazwisko, zdjęcie oraz adres do profilu.

Opublikowano

@Up

Przecież mówi, że chce się spytać, czy jest możliwość, odnalezienia takowego numeru telefonu osoby, a nie, że poda się od razu pasujący.

@Top

Takowej możliwości nie ma, przynajmniej ja o niej nie słyszałam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...