Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[miniTuT] LoLPlus+

midfor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam przedstawić program który daje nam w grze opcje takie jak :

1: Minimap Timers - Pokazuje nam w której minucie będzie dany mob albo za ile się zespawnuje (pokazuje też inhibitor)

2: Perfect Ward - Niewiem poco to jest tak do końca i komu to potrzebne ale postawia wardy w ''najlepszym miejscu''

3: Hidden Objects - Bardzo przydatne a konkretnie pokazuje nam gdzie jest ward przeciwników (niewiem czy działa na grzyby teemo itd ale chyba tak )

4: Auto Smite (tylko dla vipów) - Gdy bijemy np. blue i zejdzie mu do 400 hp (załóżmy że smite zabiera 400 hp) to automatycznie używa się smite

Strona :

http://www.lol-plus.com/#

Tam jest download i filmik jak wszystko działa.

Jak to zainstalować : wystarczy wypakować sobie to do jakiegoś folderu lub na pulpit i uruchomić League Of Legends a potem włączyć LoLPlus.exe

I gotowe :)

Opublikowano

Jak ja nie lubię tych auto-smite ;P Czasami mój jungler przez ten szajs ma kłopot z oddaniem blue dla kogoś z team'u. Co do perfect ward jest to nawet dobra funkcja, szczególnie dla takich brązów, które stawiają warda w krzakach przy lane tak, że nic on nie daje ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Jak ja nie lubię tych auto-smite ;P Czasami mój jungler przez ten szajs ma kłopot z oddaniem blue dla kogoś z team'u. Co do perfect ward jest to nawet dobra funkcja, szczególnie dla takich brązów, które stawiają warda w krzakach przy lane tak, że nic on nie daje ;]

Co do auto-smite to da się to wyłaczyć i włączyć np. żeby smite działał na blue albo na reda i wyłaczyć z tego co wiem to lewy shift ma taką opcje włączenia i wyłączenia

Opublikowano

No n ofajne a mam pytanie czy da się to wykryć? i jak chodzi z najlepszymi miejscami do wardów, że coś klikam i sam idzie? czy jak

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@up

hmm szczerze szukałem tematu z tego i nieznalazłem więc napisałem ten niewiedziałem że jusz taki jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...