Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] LoLPlus+ (Jungle Timer i nie tylko!)

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LoLPlus+

Siema. Chciałbym wam udostępnić nowy "cheat/wspomagacz" do gry LeagueOfLegends.

1.Możliwości tego programu :

f01.jpg

-MapTimer - krótko mówiąc coś dla junglerów. Widzimy czas respawnu obozów.

f03.jpg

-AutoSmite - "The script uses Smite when you can kill a large monster, supports Q for Nunu and R for ChoGath." Krótko mówiąc, auto-smite podczas bicia blue czy red, i "auto-support".

f02.jpg

-Perfect Ward - Wskazuje nam miejsca na mapie, w którym "powinniśmy" położyć warda. Przydatne do country-jungle oraz kontrolowaniu mapy.

f04.jpg

I ostatnia jego opcja czyli Hidden Objects. Nie testowałem tego, ale z obrazka co jest na stronie, wygląda to na pułapek caitlyn bądź też nidalee. Krótko mówiąc ślepym się przyda.

2.Głowna strona + download :

http://www.lol-plus.com/#

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/f6c4973b441a64487fda7db74f33936431fc10e0454a010a016e8e89ff7fca9e/analysis/

3.Jak odpalić?

Odpalamy go przy wyborze postaci i zostawiamy w tle nie wyłączając.

4.Ustawienia LoLPlus+

Menu bota włączamy za pomocą klawisza SHIFT. Ustawiamy tam min. Auto-Smite (klawisz N) i inne przydatne rzeczy.

menuhr.jpg

@edit

Zamieszam SS dla tych co się kłócą. Na wszystkich działa!

ruskie.jpg

Video TuT :

Życzę miłej gry! Pompa.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Działa, mykam na tym w jungli. Dzięki!

Polecam!

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

I żeby nie było niepotrzebnego spamu, działa na wszystkich regionach nie tylko na NA. Mi na ruskim działa, mogę SS wrzucić jeżeli ktoś będzie chcieć.

csyt2-signa.png

Opublikowano

To uczucie, kiedy to działa tylko na NA. Mógłbyś to dopisać, bo się z tym pieprzyłem, a się okazuje, że to tylko na plikach NA działa. ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Daj ktoś screena i potwierdzenie... bo program z dupy na stronie nic nie ma prócz downloadu i opisu opcji... żadnego forum dla potwierdzenia ani nic...

Sam program wygląda ciekawie.

To jest program twórców BOL'a więc ok.

Z resztą, na stronie bola admini stwierdzili że jest "bannable" więc się nie bawie ;f

Opublikowano

Wszystko dopisane, na ruskim działa i koledze na East również. Jeżeli będzie duużo kłopotów nagram video.

@UP Jeżeli sam się do tego nie przyznasz, nie dasz ss ani nie wyślesz filmu to ci mogą na kant dupy naskoczyć.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Wszystko dopisane, na ruskim działa i koledze na East również. Jeżeli będzie duużo kłopotów nagram video.

Nagraj filmik.

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

już widzę tych którzy zapomną wyłączyć ten szajs i bd zabierać blue midderowi ....

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano
Opublikowano

Dobre ksucie smoka/barona będzie. Można sobie zostawić tylko wykrywacz pułapek czy wspomagacz wardowania. Zaraz wrzucę film.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Dobre ksucie smoka/barona będzie. Można sobie zostawić tylko wykrywacz pułapek czy wspomagacz wardowania. Zaraz wrzucę film.

Daj linka do filmu, jak juz wrzucisz.

pre_1334419470__mrkamys.png
Opublikowano

Bezpieczne po update?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Bezpieczne po update?

Tak, zrozumcie ludzie, że to jest program od twórców BoL'a, a ja jeszcze się nie spotkałem, żeby ktoś za Bol'a dostał bana.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Boże, pokażcie mi ludzie gdzie według Was jest napisane "bannable". To jest tak samo niewykrywalne jak BoL i LoLSkins. Ten program to kilka przydatnych skryptów z BoLa wciśniętych w oddzielny program, nikt za to bana nie dostanie.

Opublikowano

POWINNO być banowane :< nic innego jak cheat który psuje zabawe innym. Szczerze to po co używać czegoś takiego? Dzięki temu nie staniecie się lepsi :( Ani gra nie będzie zabawniejsza.

bez yt.

Opublikowano

POWINNO być banowane :< nic innego jak cheat który psuje zabawe innym. Szczerze to po co używać czegoś takiego? Dzięki temu nie staniecie się lepsi :( Ani gra nie będzie zabawniejsza.

He He właśnie gra będzie o wiele zabawniejsza, nawet nie wiesz jaka to przyjemność ksuć barony, dragony, buffy i śmiać się prosto w twarz przeciwnikom :D

Radziłbym też zapoznać się z tematyką tego forum jaką są cheaty do gier multiplayer.

Opublikowano

chodzi o to, że po takich incydentach, że kata robi w 1s penta kill to wiadomo, że jest coś nie tak i za to banują, a za auto-smite nie grozi wam ban czy cuś. używajcie tego z umiarem to bana nie będzie.

nudsyg_zps005130d2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...