Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nisko tierowa zabaweczka premium

PvtJacob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podsumowując ,kupuję tak :

Tier 2 :T2LT

Tier 3:Fcm Pak ,T-127,M22 Locust

Dziękuję wszysykim za odpowiedzi :). Temat do zamknięcia.

NO NAPRAWDE ?? Wymieniłeś chyba większość z dostępnych czołgów. Sam zobacz co napisałeś.

@Up Hehehe ;). Też sądzę ,że wszystkie są super ,ale nie sram kasą i wszystkich nie kupie.

@Edit:

Ale ty paź jesteś....... >.<

Wydasz łącznie 3350 gold-a

Wczoraj.. naczy dzisiaj o 7 rano skończyła się promocja na Panther V/M10

Byłą w cienie 2850 gola.(normalnie kosztuje ponad 5.000golda) Za tyle kasy miałbyś fajną zabawkę, która przyzwoicie zarabia. -_-

Brawo

x

Opublikowano

NO NAPRAWDE ?? Wymieniłeś chyba większość z dostępnych czołgów. Sam zobacz co napisałeś.@Edit:

Ale ty paź jesteś....... >.<

Wydasz łącznie 3350 gold-a

Wczoraj.. naczy dzisiaj o 7 rano skończyła się promocja na Panther V/M10

Byłą w cienie 2850 gola.(normalnie kosztuje ponad 5.000golda) Za tyle kasy miałbyś fajną zabawkę, która przyzwoicie zarabia. -_-

Brawo

Nisko tierowa

Poza tym Pz IV S. Jest lepszą zabawką i lepiej zarabia,

shoob.png

Opublikowano

@3UP

1. co ci do tego ile kupuje czołgów ,oraz ile wydam kasy?

2. SERIO ?! Naprawdę ? Była promocja na pantere ? Nie wiedziałem... A... i jakbyś nie zauważył w tytule jest "niskotierowa" :) "Brawo" :) Świetnie czytasz ze zrozumieniem :)

Opublikowano

Twój wybór.. lecz gorszy. Fun taki sam, ale kredyty w wot-cie nie takie same.

O ja jebię...

Chłopak chce niskotierowe zabaweczki, to niech ma niskotierowe zabaweczki.

Może nie potrzebuje zarobku, tylko zabawy?

Mam T-50, T-50-2, Chaffee, ELC itp. w garażu, sprawiają W CHUJ zabawy, da się nimi wyjść na + (i to spory) ale i tak wolę grać T2 LT c:

shoob.png

Opublikowano

Locust wolno się rozpędza? Pojebało? Albo że prawie nie skręca??? Skręca dobrze, trochę wolno, ale dobrze się kręci... Do tego ma potężne działko... Nie słuchaj typa, który mówi, że czołg jest słaby, a nawet nim nie grał.

Na jakiej podstawie twierdzisz że go nie mam? Tępaku. "Do tego ma potężne działko" - Hahahahahhahah, 1 penetracji więcej niż Pz S35, wolnejsze, ze słabszym dmg, wolniejszym celowaniem, celnosci nie pamietam. Nie rób z siebie debila.

Opublikowano

Locust jest okej.

Jedyna wada to jego penetracja >.< Dla niego zabójcze są czołgi typu Valentine- nawet dupy nie przebija, chyba, że przycelujesz, ale na to czasu nie ma.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...