Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nisko tierowa zabaweczka premium

PvtJacob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które nisko tierowe czołgi premium polecacie do zabawy ? Ps. nisko tierowe czyli od 2 do 4 tieru.

Opublikowano

Wszystkie są fajne.. pełno w nisko tierowych bitwach noob-ów :D

Zawsze najwyższe wyniki itp. ^ ^

@Edit:

Literówka się wkradła.. -_-

x

Opublikowano

@Up Hehehe ;). Też sądzę ,że wszystkie są super ,ale nie sram kasą i wszystkich nie kupie.

Opublikowano

Ja szczególnie polecam Locusta. Ten czołg zawsze dostarcza mi mnóstwo zabawy ;)

Na drugim miejscu polecam t-127. Czołg dobry szczególnie dla mało doświadczonych graczy, ale także dobrzy gracze potrafią wyciągnąć wiele przyjemności z gry nim.

Opublikowano

Prosiłbym ,abyście wypisali ,który Prem Tank z tieru drugiego ,trzeciego i czwartego jest waszym zdaniem najlepszy.

Opublikowano

Ja pykam sobie Locustem i powiem, że jest fajna zabawa. Gdy jesteś już doświadczony w tę grę to ładnie sie skubie "nowych". Mój kolega gra T-15, ale nie powiem Ci czy jest dobry czy nie, bo go nie mam. Jak widziałem jak on nim gra to też jest spoko maszynka.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

ja mam Locust i FCM36pak40

i FCM robi sieke nawet na 5 tierach , niestety jest bardzo powolne , ale dzialo i 400 metrowy zasieg widzenia rekompensuja to w 100%

co do locusta to mam go od niedawna i gram na nim załoga z t71 z 4 perkami wiec zamiata ;)

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

A taki czołg będzie jeszcze możliwy do kupienia ? Bo nie dawno w sklepie był zestaw "Paczka Król Lew",gdzie było można kupić Lowe i Tetrarcha (jako dodatek). Będą jeszcze takie okazje ?

Opublikowano

A taki czołg będzie jeszcze możliwy do kupienia ? Bo nie dawno w sklepie był zestaw "Paczka Król Lew",gdzie było można kupić Lowe i Tetrarcha (jako dodatek). Będą jeszcze takie okazje ?

"Kup paczke Król lew, weź tetrarcha, a Lowe sprzedaj! " :D Nikt Ci niestety nie powie czy będą takie oferty, ale raczej nie ;/ Te czołgi bardzo żadko można zdobyć, a jak już, to właśnie w takich niezbyt opłacalnych ofertach, bo ktoś kto chce tetrarcha raczej nie kupi go w zestawie z lowe ;/

Opublikowano

Locust to syf, nie kupuj go. Wolno sie rozpędza, i prawie nie skręca. Dużo lepszy jest Pz. S35. Odbija większość pocisków, całkiem szybki, ok. 35km/h, i szybko sie rozpędza. Baaardzo szybko celuje, i nie ma złego dmg jak na ten poziom (III). Do tego fajnie sie nim poprawia statystki, na 200 bitew mam na nim ok. 400 zniszczonych czołgów i 8 specjalistów. Nie żałuje że go kupiłem, najlepiej wydany gold w wocie ^^ Jeśli chcesz sprawdzić, pojeździj troche na serwerze testowym, w jakimś treningu ze znajomym. Zobaczysz że Locust to gówno :)

Opublikowano

A może Pz S35?Jak znajdziesz na YT na kanale fajabb bitwe tym czołgiem 14 fragów ale na goldzie.Myśle że na AP też można zrobić posiew.

Opublikowano

Ja mam dla zabawy w garażu t-127 [3 tier USSR premium].

Bardzo dobrze mi się nim gra. Zazwyczaj rzuca nas na 3 tiery a wtedy nawet ten czołg dużo odbija.

Średni DMG to około 70 a więc dobrze jak na taki poziom.Ma średnią prędkość ale jest zwrotny.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Locust wolno się rozpędza? Pojebało? Albo że prawie nie skręca??? Skręca dobrze, trochę wolno, ale dobrze się kręci... Do tego ma potężne działko... Nie słuchaj typa, który mówi, że czołg jest słaby, a nawet nim nie grał.

Opublikowano

@4UP Zawsze można wyexpić kierowce na 100% i dać perka na lepsze skręcanie ,a z tego co wiem po opiniach graczy z perkiem jest OK :D .

Opublikowano

Nie bierz locusta. Obracanie ciężko idzie, działo 2 cm (WTF) czasami rykoszetuje, a przy tym bardzo mały DMG.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Locustem nie grałem ,ale grałem PzIc. który ma gorszy stosunek masy do silnika niż Locust ,a całkiem nieźle się rozpędza, więc Locust jeszcze lepiej się rozpędza ,więc co ty Adrian piszesz ? Pozatym Locust jest podobny do PzIc. którym grało mi się miodnie ,więc ten pikuś ma już zarezerwowane miejsce w garażu :) .A i co myślicie o Pz 38H ? Bardzo interesuje mnie ten czołg ,ale ponoć tak bardzo go znerfili ,że aż żal dupe ściska :( . Na Allego jakiś ziom sprzedaje chyba za 35,00 zł kod bonusowy na tego tanka i kod zawiera jeszcze jakieś inne pierdoły. Jak ktoś zainteresowany to dam linka B) .Bo Locusta kupuje na bank. Ale czy tą Pezetką 38H da się jeszcze grać ? Kiedyś ponoć był to OP Tank. Na youtube jest nawet film jak koleś wbił 15 killi. Ale teraz to ponoć nie to samo.

Opublikowano

Locustem nie grałem ,ale grałem PzIc. który ma gorszy stosunek masy do silnika niż Locust ,a całkiem nieźle się rozpędza, więc Locust jeszcze lepiej się rozpędza ,więc co ty Adrian piszesz ? Pozatym Locust jest podobny do PzIc. którym grało mi się miodnie ,więc ten pikuś ma już zarezerwowane miejsce w garażu :) .A i co myślicie o Pz 38H ? Bardzo interesuje mnie ten czołg ,ale ponoć tak bardzo go znerfili ,że aż żal dupe ściska :( . Na Allego jakiś ziom sprzedaje chyba za 35,00 zł kod bonusowy na tego tanka i kod zawiera jeszcze jakieś inne pierdoły. Jak ktoś zainteresowany to dam linka B) .Bo Locusta kupuje na bank. Ale czy tą Pezetką 38H da się jeszcze grać ? Kiedyś ponoć był to OP Tank. Na youtube jest nawet film jak koleś wbił 15 killi. Ale teraz to ponoć nie to samo.

NIE KUPUJ NA ALLEGRO!

1. Może cię oszukać.

2. Niezgodne z regulaminem WOT'a - łatwo wyłapać bana.

3. NIE RÓB TEGO!

Nie opłaca się ryzykować.

Zamiast tego kup T2 LT

Bardzo dobra prędkość maksymalna (jeden z najszybszych czołgów w grze) , dość dobrze się rozpędza, pancerz czasami coś odbije, działo ma małą penetrację, ale jak się wbije to nie ma przebacz :)

shoob.png

Opublikowano

Podsumowując ,kupuję tak :

Tier 2 :T2LT

Tier 3:Fcm Pak ,T-127,M22 Locust

Dziękuję wszysykim za odpowiedzi :). Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...