Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Co myślicie o jutrzejszej rotacji

ArnoldzikBoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eh i teraz jak chce się iść mida to trzeba brać pod uwagę swaina ;/

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

powiedz mi czemu np w rotacji nie ma Kha ? lub innych champow jak voli itp ale rotacja moze byc atroxx bd sie graC :D

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Ja mam oraianke bo jestem fajny i sobie ją kupiłem bo mi się fajnie nią gra i bede mógł znowu piłką rzucać :D , rotacja jest nie fajna , i wgl żadna nie jest fajna .. , były lepsze , niech mi wyprodukują nowe champa co bede mieć tylko ja to bede happy

Opublikowano

Orianną chcę tryhardować jako suppa i mida, bo zamierzam ją kupić. Rotacja bardzo przeciętna, ja chętnie bym zagrał czym mniej pospolitym czyli Cassio, Galio, Nocturne. Dawno ich nie było.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Jezuuu... Ez, Orianna według mnie jedyne dobre postacie z tej rotacji... A tak btw. to aatrox jest w chu chu i jeszcze trochę słaby...

b_560_95_1.png

Opublikowano

Już szykuje wombo combo na Orianne <haha> XDDD

Nie no ale lipa, że dają też championy za 450/1350pz ^^ Ja chciałbym przetestować w końcu kha'zixa po tym lekkim nerfie czy nadal da się nim grać.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Moja Orianna < 33 mrru będzie śmiganie na skórce :D I sewn chaos orianna i ghotic orianna :D i tpa orianna ^^

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

jak ja lubie gdy mój main champ ( Orianna w tym wypadku ) jest w rotacji, gram nią na normalu i mając mirrora jade gościa jak chcę <3 aatroxem zagram, resztę mam.

Opublikowano

Ja tam sobjem zagram mundołę ktysz muj musk pszypomina jego xD Żartuje xD. Ogólnie to ma mocny dmg i przelicznik na jednego skilla, mocny w tf-ach na dżungli etc.

Opublikowano

Chujowa jak zwykle. MF była hmm 2 tygodnie temu? Chyba jakoś tak wszystko się powtarza. Dlaczego np. nie ma w rotacji Varusa? Nie widziałem go w ciul długo...

nie wiem ale mi się wydaje ze varus był 2 tygodnie temu albo trzy

ja nie zagram niczym z rotacji bo wszystko mam ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...