Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Kwadratowa Masakra 4 1.5.2 by 20jacek01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam dzisiaj do zaprezentowania wam pliki kwadratowa masakra oraz od razu sory że nie ma grafiki

Pluginy:

LifeMC - Życia, Jesz Diaxy...
WorldBorder - Ustawiasz Że Gracz I Admin Nie Może Wyjść Za Dany Teren
WorldEdit - Ustawianie Spawn
LogBlock - Sprawdzanie Kilofem Kto Postawił Klocek (edytuj w konfigu baze mysql)
Essentials - Spawn Sethome Back itd
OtherDrops - Drop Ze Stone
Authme - Logowanie

Nie Ma Żadnych innych pluginów prócz tych essentialschat itd tylko mam na myśli te inne essentiale co również znaczy że serwer nie jest zaphany jakimiś pluginami typu np MwParkour2 na kwadratową masakre :)

Download

http://sendfile.pl/20035/pliki_serwerowe_by_20jacek01.rar

SKAN
https://www.virustotal.com/pl/file/db2b9ee5e98561b2ab995a84446be3353c42790863d556cbc984bcdb7d0fe6a6/analysis/

Mam w planach dodać permissions

Proszę nie mówić że to paczka stworzona przez was©

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

mógł byś jeszcze dodać że są 2 drużyny bo by mi się bardzo przydało :)

po za tym mało pluginów same najpotrzebniejsze łap like :)

Opublikowano

mógł byś jeszcze dodać że są 2 drużyny bo by mi się bardzo przydało :)

po za tym mało pluginów same najpotrzebniejsze łap like :)

Co do drużyn będzie troche trudno :P bo ja nie jestem ten od pvp :P :D Ale coś tam za tydzień wykminie :P

Opublikowano

@craftserve1 : Właśnie plików KM dopracowanych tak jak te nie widziałam. ;-)
Polecam, bardzo dobre pliczki, chociaż nie przepadam za serwerami typu Kwadratowa Masakra. Leci Lubię to! ;)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Prosze cie nie rob takich paczek,Bardzo duzo jest w internecie....

Tak, wiem ale jak pobrałem pliki serwerowe to tam był plugin na prace więc wiesz a ja nie mam przynajmniej zasyfionej paczki takimi pluginami nie potrzebnymi

Polecam, bardzo dobre pliczki, chociaż nie przepadam za serwerami typu Kwadratowa Masakra. Leci Lubię to! ;)

Dziękuje

Opublikowano

Ja serdecznie polecam jak ogladalem km od skkf to bardzo ladnie sie prezentuje paczka na serwer do 30 slotow z ts'em . Polecam lap Like +

Dzięki takie pytanie bo piszesz że na serwer do 30 slotów, to ty zakładasz taki serwer czy jak? :)

Opublikowano

Dopracowane pliki? Wgrane kilka pluginów, lekka konfiguracja i tyle.

@Topic

Po co robić miliard razy te same "pliki serwerowe"? Nawet w tych "plikach" nie ma WG, a jest to jeden z ważniejszych pluginów.

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Ok , skoro chcesz żeby były to 'dopracowane pliki' to dodaj:

• Plugin na dwie drużyny (wież mi , jest... trzeba tylko umieć szukać)
  • AutoMessage (wiadomości)
  • PermissionEx
  • World Edit
  • Jakaś sensowna, gotowa mapa

:)

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Opublikowano

Dopracowane pliki? Wgrane kilka pluginów, lekka konfiguracja i tyle.

@Topic

Po co robić miliard razy te same "pliki serwerowe"? Nawet w tych "plikach" nie ma WG, a jest to jeden z ważniejszych pluginów.

Ej spamisz mi w każdej paczce stworzonej przeze mnie

Jesteś taki idiotom że nie potrafisz czytać? O_O to nie dobrze że takie dzieci mają dostęp do neta

Z KĄD MAM CI WZIĄĆ WG NA KWADRATOWEJ MASAKRZE 4 TY TYLKO NIE POTRZEBNIE SPAMISZ NIE WIESZ A PISZESZ...

Opublikowano

"Świetna paczka z 8 pluginów" :_: Jest już z milion takich paczek... 95% wgl nie dopracowane..

WG jest potrzebny aby nikt nie zrobił jakiejś automatycznej pułapki.

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

"Świetna paczka z 8 pluginów" :_: Jest już z milion takich paczek... 95% wgl nie dopracowane..

WG jest potrzebny aby nikt nie zrobił jakiejś automatycznej pułapki.

A co mam dodać pluginy takie jak: jobs mwparkour2 banmanager hidestream itd? O_O aha i WG to myślałem że chodzi o Wojny Gildi bo ludzie piszą nie sensownie i wg jest tylko nie napisałem

Znawca
Opublikowano

Pluginy nawet nie przypominają Kwadratowej Masakry, w ogóle się nie postarałeś, wrzuciłeś parę pluginów nawet niezmodyfikowanych i myślisz, że jesteś fajny. LifeMC to najgorszy plugin do żyć jaki istnieje, bo jedyny. :F

Musicie zrozumieć, że nie znajdziecie nigdzie paczki pluginów z KM bo taka nie istnieje! KM ma autorskie pluginy stworzone przez Craftserve czyli: Cubixa, xarrka i tomkakaja.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Pluginy nawet nie przypominają Kwadratowej Masakry, w ogóle się nie postarałeś, wrzuciłeś parę pluginów nawet niezmodyfikowanych i myślisz, że jesteś fajny. LifeMC to najgorszy plugin do żyć jaki istnieje, bo jedyny. :F

Musicie zrozumieć, że nie znajdziecie nigdzie paczki pluginów z KM bo taka nie istnieje! KM ma autorskie pluginy stworzone przez Craftserve czyli: Cubixa, xarrka i tomkakaja.

To powiedz co ci się nie zgadza -.- LifeMC będzie zmieniany tak i tak -,- na inny jakiś spolczony plugin, a ty sobie nie zaczynaj w każdej paczce stworzonej przeze mnie i wyślij mi link do twojej paczki

Opublikowano

"paczka stworzona przez grzegorza2047"

Proszę nie mówić że to paczka stworzona przez cb...

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Znawca
Opublikowano

To powiedz co ci się nie zgadza -.- LifeMC będzie zmieniany tak i tak -,- na inny jakiś spolczony plugin, a ty sobie nie zaczynaj w każdej paczce stworzonej przeze mnie i wyślij mi link do twojej paczki

Nie mam żadnej swojej paczki ponieważ poszedłem po rozum do głowy i nie zrobiłem kolejnej, nieprzydatnej paczki których jest w c...j.

Po drugie skopiowałeś pluginy użytkownika grzegorz20471 więc posunąłeś się do czynu karalnego co jeszcze bardziej miażdży twoją reputację.

Cierpisz na dyzmózgię i radzę ci się leczyć i to jak najszybciej.

-----------------------

Opublikowano

Nie mam żadnej swojej paczki ponieważ poszedłem po rozum do głowy i nie zrobiłem kolejnej, nieprzydatnej paczki których jest w c...j.

Po drugie skopiowałeś pluginy użytkownika grzegorz20471 więc posunąłeś się do czynu karalnego co jeszcze bardziej miażdży twoją reputację.

Cierpisz na dyzmózgię i radzę ci się leczyć i to jak najszybciej.

Wszystkie pluginy pobierałem z bukkit więc żadne pluginy nie zostały skopiowane, a po 2 grzegorz nawet nie ma takiej paczcki serwerowej

Znawca
Opublikowano

Wszystkie pluginy pobierałem z bukkit więc żadne pluginy nie zostały skopiowane, a po 2 grzegorz nawet nie ma takiej paczcki serwerowej

To ku...wa skąd napis "paczka stworzona przez grzegorza2047"?!

-----------------------

Znawca
Opublikowano

gdzie ty masz taki napis?! O_O

Hahahaha(...)hahaha! Nawet nie testowałeś tej swojej paczki!

Uruchom sobie serwer tym start(...).bat i ci będzie pisało na początku "paczka stworzona przez grzegorz2047".

-----------------------

Opublikowano

@refren

Hahahaha(...)hahaha! Nawet nie testowałeś tej swojej paczki!

Uruchom sobie serwer tym start(...).bat i ci będzie pisało na początku "paczka stworzona przez grzegorz2047".

Tak to tylko start.bat jest pod paczka bo start.bat wziąłem z jego paczki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...