Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Karta SP Maga do expa

zShadY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Ostatnio tak się zastanawiam na tym, która SP maga nadaję się najbardziej do expienia. Jaką kartą specjalisty maga najlepiej wam się expi?

Opublikowano

DG bleeeee nie lubię dg bo jego umiętności ujawinają się na wyższym lvl xde a tak wgl mają racje szopki na DG ładnie się idzie

Opublikowano

Nie mam DG obecnie. I tylko na szopy się nadaje? Holka ma 3 ataki tylko... Nie wiem jak blue o nim mało piszecie. Jeśli piszecie, że wam się dobrze gra jakąś kartą napiszcie również + ile i jaki lvl :P

Opublikowano

Nie mam blue- jednak wystarczy się przyjrzeć.. Blue z dobrą jobką oraz eq i dobrze rozdanymi punktami (myślę, że po równo-atak/hp, ew. element [na jaszczurki]) ładnie daje radę.

Który masz lv?

Co z tego, że ma 3 ataki? Ja mam holke hp/atak i ciut defa i bije mocno. Nawet nie zauważysz, że ma tylko 3 skille :).

Opublikowano

56lvl 50 jlvl. Holly +4 25jlvl, Red 20jlvl. Ulepszać blue czy DG? Odrazu powiem, że interesuje mnie narazie tylko exp, bowiem na tak małym lvl'u i tak nie osiągnę za dużo w PvP.... Eliksir Incializacji mogę kupić.....

Opublikowano

Nie mam wogóle DG, dropie wode na SP3... Holly faktycznie nieźle, ale jak już jest moob z elementem światła to tak pięknie nie jest. Obecnie mam Holly+5 26jlvl. Napiszę jeszcze raz moje pytanie : Czy warto ładować w Blue ? Może Vulkano? Mam obecnie to 12kk by kupić tą karte.

Opublikowano

Nie mam wogóle DG, dropie wode na SP3... Holly faktycznie nieźle, ale jak już jest moob z elementem światła to tak pięknie nie jest. Obecnie mam Holly+5 26jlvl. Napiszę jeszcze raz moje pytanie : Czy warto ładować w Blue ? Może Vulkano? Mam obecnie to 12kk by kupić tą karte.

Póki co wstrzymałbym się z kupnem Vulkano, ponieważ jest to bardzo "manożerna". Na twoim lv możesz mieć duży problem z tą sp. Jeśli już chciałbyś kupić jakąś sp to lepiej zainwestować w posejdona. Oczywiście też jest "manożerny", ale jeśli chcesz kupić to Posejdon. Ma wiele obszarówek, przydatny voke, itp. Poza tym mają podobne ceny ;).

Opublikowano

Do expa dobry jest blue ponieważ posiada sporo skillow obszarowych a jak by tak zrobić eq pod element wody+wr 50%(lub z nm 70-80%) To jest to piękna karta do expa

jeżeli chcesz expic 50-60+dropić piorka to holly na shanner 3(zainwestuj w holke+9 99j-18-22kk i latasz, hitasz i tyle . )

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...