Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie odnaleziono punktu wejścia.. Dalej w Temacie

NesQuiik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem z grą. Mianowicie chodzi o metina. Od dzisiaj wyskakuje mi takie coś.

Nie znaleziono punktu wejścia procedury _GrannyUpdateModelMatrix@16 w bibliotece C:Users/-------AppData/Local/Temp/funmt2.exe.

Pomóżcie mi proszę co z tym zrobić bo dzisiaj pobierałem Python22.dll, granny2.dll i inne takie pliki i wruzcałem je do folderu z Fun'em. Gdy juz wrzuciłem to właśnie mi wyskoczył tamten napis. Nie wiem już co mam robić. Proszę o pomoc.

@Edit.

Usunąłem z Folderu C:Windows/System pliki python22.dll i mss32.dll.

Teraz wyskakuje :Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono mss32.dll. Spróboj ponownie zainstalować progrem aby naprawić ten problem.

Ściągałem mss32.dll i nic, wrzuciłem do Fun'a i dalej to samo wyskakuje. Ja już nie wiem co mam robić.

+ Dopiszę. Od dawna w grze borderlands wyskakiwał mi jakiś tam problem, ignorowałem go. Dopiero dzisiaj poszperałem w google i zobaczyłem,że mam odinstalować PhysX'a i zainstalować jeszcze raz ze strony nVidii. Tak też zrobiłem lecz problem dalej się pojawiał. Potem właśnie chciałem pograć w metka i wyskoczył mi pierwszy bląd. Brak pliku devil.dll. Pobierałem te .dll lecz nic nie dawały. Nie wiem już na prawde o co chodzi.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Pobierz od nowa metin2 :)

Możliwe, że pobierałeś uszkodzony .dll albo antyvir Ci nie pozwalał na jakąś czynność.

Ale w pierwszej kolejności pobieraj od nowa clienta.

43369300000377166331.png

''Mimo, że do celu jeszcze daleko, szczęśliwy jestem, że jak na razie dotąd doszedłem..'' ♥

Alien2(Reaktywacja) -> Erratum

Opublikowano

sproboj uruchomic jako administrator/reinstal gry lub to blad serwera

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

masz zjebanego klienta, w którym antywirusa usuwa ci pliki

wyłącz antywirusa i zainstaluj jeszcze raz klienta i elegantura będzie działać.

Opublikowano

Pobierz od nowa metin2 :)

Możliwe, że pobierałeś uszkodzony .dll albo antyvir Ci nie pozwalał na jakąś czynność.

Ale w pierwszej kolejności pobieraj od nowa clienta.

Nie potrzebuję pobierać od nowa Clienta, zrobiłem sobie kopie na pulpicie z WinRar.

sproboj uruchomic jako administrator/reinstal gry lub to blad serwera

Jako admin mogę uruchamiać, tylko musze potwierdzać zgodnosć, a to denerwuje. Reinstalowałem 100krotnie i nic.

masz zjebanego klienta, w którym antywirusa usuwa ci pliki

wyłącz antywirusa i zainstaluj jeszcze raz klienta i elegantura będzie działać.

Jakoś nigdy tak nie było, antywirus nic z tym wspólnego nie ma :)

zaktualizuj całego clienta patcherem serwera.

Próbowałem to zrobić, ale nic.

Pomogłem sobie sam, przywróciłem system do 3 dni wcześniej i wszystko ładnie śmiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...