Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grywalność.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PvP - tutaj jest jakiś żart. Masa botów, którzy tylko wbijają na mapę i nic nie robią. Za to także dostaje się punkty honoru. Brak balansu klas, TR i CW znacząco odstają od reszty. Nuda, nuda, nuda.

PvE - jest boss, przywołuje addy. Jakiś trudniejszy boss? On przywołuje jeszcze więcej addów. Tak to wygląda.

Ogólnie wszystkie itemki, nawet te najlepsze, można kupić za AD od innych graczy. AD można kupić za ZENy (i nie tylko), a ZENy oczywiście za $$.

Swego czasu był exploit w domu akcyjnym. Ludzie porobili sobie setki mld AD i sprzedawali za ZENy. Zarobili masę $$ i skończyli grę. Administracja zrobiła rollback, ale niewiele to dało.

Gra opiera się przede wszystkim na Item shopie. Kto kupuje, ten ma lekką przewagę nad innymi.

Pograłem trochę i wróciłem do WoWa. Inni gracze, z tego co widziałem, też tak zrobili.

Nareszcie ktoś się wypowiedział , mój kolega za 50 zł kupił sobie eq i każdego śmiga na 1-2 hity na arenach .. żenujące;d Ale według maximusa tutaj sie nie da nic kupować w item shopie żadnych itemów.. ^_^

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

@Up mam pytanie a jaką postacią ten kolega gra ?

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Nareszcie ktoś się wypowiedział , mój kolega za 50 zł kupił sobie eq i każdego śmiga na 1-2 hity na arenach .. żenujące;d Ale według maximusa tutaj sie nie da nic kupować w item shopie żadnych itemów.. ^_^

I co z tego, że można kupić w IS za Zeny EQ ?tak samo można kupic za AD lub wymieniając je na Zeny. Wszystkiego można dorobić się za AD nie kupując żadnych zenów.

Opublikowano

I co z tego, że można kupić w IS za Zeny EQ ?tak samo można kupic za AD lub wymieniając je na Zeny. Wszystkiego można dorobić się za AD nie kupując żadnych zenów.

Tak tylko jak się nie dorobisz to masz lipe szczegolnie początkowi... gry z item shopem są żenujące, WOW still the best

Opublikowano

Ehh.. kolejny, który pisze stek bzdur, nie wiem jak twój kolega kupił eq w is jak tam nie ma takich przedmiotów. W sklepie zen nie ma żadnych itemów do postaci typu broń, zbroja itd , które dają przewagę nad drugim graczem. Jedynie co w is jest ciekawego to mounty, których i tak nie opłaca się kupywać bo można mieć za AD a reszta to niepotrzebne śmiecie...

Opublikowano

Ehh.. kolejny, który pisze stek bzdur, nie wiem jak twój kolega kupił eq w is jak tam nie ma takich przedmiotów. W sklepie zen nie ma żadnych itemów do postaci typu broń, zbroja itd , które dają przewagę nad drugim graczem. Jedynie co w is jest ciekawego to mounty, których i tak nie opłaca się kupywać bo można mieć za AD a reszta to niepotrzebne śmiecie...

To chyba w inną gre grasz , pisałeś sam 2 posty wyżej że:

8S Nie wiem może Cb jara to że jest item shop i potem na arenach Cie niszczą , zagraj w wowa ciekawe czy tak bd mówił o neverwinter dobrze.

Opublikowano

To chyba w inną gre grasz , pisałeś sam 2 posty wyżej że:

8S Nie wiem może Cb jara to że jest item shop i potem na arenach Cie niszczą , zagraj w wowa ciekawe czy tak bd mówił o neverwinter dobrze.

Grałem w WoWa 4lata. Chodzi o to, że IS nie daje w NW przewagi i zrozum to.

Opublikowano

Grałem w WoWa 4lata. Chodzi o to, że IS nie daje w NW przewagi i zrozum to.

Nie wcale, dobra nie chce mi sie kłócić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...