Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Isrobot

Tilvar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem crackowanego Isrobota. Działa identycznie jak zwykły na credyty, czyli odpalasz rączkę klikasz prawym Start. Nie trzeba wpisywać danych w Charge. O tym jak go ustawić juz było wiele topicow i można też instrukcję znaleźć w googlach więc nie będę się rozpisywał...

Mi działa doskonale właśnie 20 minut temu wbiłem 66 lvl...

Download:

Link usunięty

Link usunięty

Link usunięty

Password: recyfer.info

SKAN:

Skan

///EDIT: Poprawione linki! Teraz działa i nie wyświetla tamtego syfu(u niektórych wyświetlał się błąd).

Linki usunięte z powodu zawirusowanych plików. Ban //Rosire

Opublikowano

czekajcie... właśnie ściągam i zrobie scana.... (coś mi tu śmierdzi)

hmm wygląda na to ze ok... ale ja bym odradzał ściąganie... coś nie wierze w jego działanie.

Opublikowano

To skan po rozpakowaniu: LINK

Edit: Nowe skany znajdują sie niżej <ten skan nie odpowiada w tej chwili programom jakie zostały wystawione przez użytkownika Tilver'a do pobrania, ponieważ linki do downloadu zostały zmienione>

athrunkopiayw6.png
... ~5 lat mnie tu nie było... wchodze, pacze, a tu wszystko działa! ^^

Opublikowano

Błąd został naprawiony, niektórym wywalało błąd że aplikacja nieprawidłowa(? jakiś taki), teraz niby naprawili to - zaaktualizowałem linki.

Opublikowano

@Tilvar żeby rozpakować Twojego isroBOT'a trzeba wpisać hasło...|| sory teraz ten plik nie ma hasła

Nowy Skan: LINK

nagle z 15mb zrobiło sie 20mb w Twoich plikach

athrunkopiayw6.png

Opublikowano

Nie, skan sam na początku robiłem żeby sprawdzić czy to nie vir(bałem się otworzyć jak każdy no nie?), w skanie było 0, no to włączyłem, a link do skana tutaj dałem. Nie wiedziałem że jak jest hasło to mniej / nic nie wykrywa.

Opublikowano

Ahh więc mogłeś napisać że tobie to działa bo się zastanawiałem właśnie... Na tym zastanawiałem.Ostatnie pytanie z mojej strony sry że cię tak męcze ale tak jak ty - obawiam się o konto.Masz zaufanie do użytkowników tamtego forum , które podałeś kilka postów wyżej ? EDIT : Sry nie widziałem twojego postu adi , ale zgadzam się /closed skro teat 2007 ^^

Opublikowano

@up Niekoniecznie skopiował ale kto wie ;P Mogło być również tak że sam skanował wcześniejsze pliki które były chronione hasłem i dlatego nic nie wykryło. Teraz pliki które są wystawione nie maja hasła i zostały normalnie przeskanowane.

Co prawda po tym jak naprawili jakiś błąd programowi przybyło 5MB i pojawiły sie nowe zagrożenia.

athrunkopiayw6.png

Opublikowano

Widać jak umiesz czytać, w nowej wersji poprawili to że niektórym wyskakiwał jakiś błąd systemu! [CENZURA] jak wam nie pasi to skasujcie temat, zablokujcie go i [CENZURA], nie musicie tego ściągać, do niczego nie zmuszam. noobowskie polaczki pe el zawsze wąty :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...