Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Fibi Ziąbek- 1ND

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś, około godziny 15:00, na kilka minut w NosMarkecie pojawił się unikatowy pet- Fibi Ziąbek. Co więcej- kosztował jedyne 1ND!

Mam nadzieję, że to jakiś błąd i zrobią "cofkę".

Co o tym myślicie?

Opublikowano

Ja myślę że jak zobaczyło to wiele osób z Nd .. to ten "Fibi Ząbek" będzie po 100 k ... Tylko szkoda że był 1 min przed zamknięciem serwerów tak to bym sobie zarobił i wreszcie mógł zrobić jakieś dobre EQ :)

Opublikowano

Fibi Ząbek chyba xde a nie Ziąbek pewnie będzie cofka o kilka minutek :) raczej to nie winna GM tylko admina moze mieli dodawać boxy ząbka ale za jakieś 30nd :P i dlatego tak się stało

#Edit

nigdy nie wiedziałem jak on się dokładnie nazywa :P to co nie którzy piszą o jakieś losowe skrzynie klaus :)

Opublikowano

Możliwe, że jest to powód konserwacji- cofają Fibi osobom, które go kupiły.

Fibi Ząbek chyba xde a nie Ziąbek pewnie będzie cofka o kilka minutek :) raczej to nie winna GM tylko admina moze mieli dodawać boxy ząbka ale za jakieś 30nd :P i dlatego tak się stało

Nie Ząbek tylko Ziąbek :)

Opublikowano

Ziąbek.

I nie boxy, potem cena poprawiła się na 299ND.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nawet sobie nie myślcie błąd na 99% i jak kupiliście i tak kasowanie będzie :P albo cofka i tyle..

chociaż GF już tyle zarobiło że mogłoby zrobić jakąś niespodziankę i np. sellnąć coś po 1gold :D może wtedy polaczki by nie płakały.

chociaż szczerze powinny być eventy bo to przesada.. wszystko za ND ja się przyznam bez bicia nie raz wydaje kaskę ^^ ale nie rozumiem płaczków ludzi.. bo jakby nikt nie płacił waszego nostale by nie było ;).

Wiem zszedłem z tematu przepraszam.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

A ja tylko czekam na dzieci LoD które będą płakać o to że dzisiaj nie było ^^

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Opublikowano

Zrobią cofkę wydaje mi się że to był atak... Knox pisał na FB że mają problemy jakieś :> być może atak albo pomyłka z ich strony a jak cofki nie będzie to zobaczycie jakie awantury na forum będą itd:P bo w nb normalnie ma on stać po 299nd około a jak ktoś zakupił za 1nd kilka ich to będzie problem, ale daje głowę że cofną ;) takiego czegoś nie można popuścić.

Co do lod mają codziennie lod.. bez przesady ;) nie lubię dzieci lod ^^.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Nadzwyczajna przerwa techniczna 01.07
Drodzy gracze!

Z powodu problemów technicznych serwery musiały zostać wyłączone na okres prac nad bazami danych. Błąd był spowodowany niewłaściwą ceną zwierzaka Fibi.

Zakupione zwierzaki Fibi po niewłaściwej cenie zostały skasowane z ekwipunków, z minilandu czy też z magazynów. Jeżeli zakupiona Fibi została sprzedana/wymieniona, została także skasowana.

Uprzejmie prosimy o kontakt tych graczy, którzy utracili złoto w wyniku takiej wymiany/kupna, a nie posiadają już Fibi w swoim ekwipunku/minilandzie/magazynie, przez nasz system Support w celu zwrotu złota. Wprowadzenie tej procedury pozwoliło nam na znaczne skrócenie czasu konserwacji.

Przepraszamy za powstałe niedogodności,

Wasz NosTale Team

Na Forum :) więc wszystko się wyjaśniło ale się trochę dziwie bo wchodzę i widze że np 5 osób sella fibiego a mają ich po 5 sztuk każdy wydali przed chwilą 300nd na niego czy za 1nd kupili nw co jest grane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...