Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Daily Claw

Herr_Haha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z daily claw. Gdy próbowałem dziś sobie coś wylosować to dwukrotnie wyskoczył błąd, żebym się ponownie zalogował, po kolejnym już zalogowaniu nie mogę niczego wylosować, bo jest napisane, że dopiero za ok. 18 godzin będę mógł. Oczywiście niczego nie dostałem, bo sprawdzałem w zakładce item history. Miał może ktoś taki błąd i wie gdzie się mogę z tym skierować? Proszę o odpowiedź osoby będące w temacie.

m1ci22k.png

Opublikowano

Niejednokrotnie się z tym spotkałem i nie zaskakuje mnie to szczerze. Nic z tym nie zrobisz, do Supportu możesz najwyżej napisać - wątpię, aby cokolwiek zrobili. Takie uroki BFH ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Niestety nic, a nic z tym nie zrobisz.

Ostatnio dwa dni z rzędu tak miałem i co ? Lipa. Tylko przez pomyłkę 1000vp wydałem na drugiego pazura.

Użytkownik uzyskał odpowiedź. Do zamknięcia.

Opublikowano

Cóż nie miałem takiej sytuacji jeszcze, kiedyś miałem problem z zakupem Battlefundsów przez SMS i nie dało się tego załatwić nawet przez support, więc nic nie próbuję wskórać.

Dziękuję za odpowiedzi, temat do zamknięcia.

m1ci22k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...