Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jungla

Kakarotto1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hecarim ganki takze na 2 sa boskie jak wbije sie na full speed swoim e <3 <3 <3

co do autora zdaje mi sie ze ten poradnik pisales na za przeproszeniem odwał jak zwal tak zwal szczerze mowiac napisalbym lepszy w 3min, dokladniejszy i AKTUALNY

Oooo, bardzo dobry pomysł dawaj napisz poradnik na temat jungli. Nawet nie musisz go pisać w 3 minuty, ale pamiętaj żeby był dokładny i aktualny. Tylko podeślij linka w tym temacie. Chętnie go ocenie.

Opublikowano

Człowieku.. bierzesz się za rzeczy o których nie masz pojęcia... Nawet ja osoba która średnio ogarnia jungle wie, że ''Olaf, Rammus master ( ap) to jedni z najgorszych junglerów...

Ps. Rada na przyszłość - bierz się za rzeczy o których masz jakieś pojęcie eh...

-"Wa­ke up. And grow up. And li­ve. Be­cause li­fe is the per­fect thing. Hard but perfect."

Opublikowano

-OLAF

-RAMMUS

-MASTER (TYLKO AP)

Po przeczytaniu tego podziękowałem.

Ty tylko opisałeś nazwy mobów i kiedy się respią, potężny smok naprawde mi tym pomogłeś.

Mogłeś napisać ile exp i gold moby dają i jak po kolei je robić na co smite używać.

dla mnie słaby poradnik

Opublikowano

Coś ode mnie

poradnik nic takie nie zawiera , jedynie da nam odpowiedź na pytanie co to jungla ?

Według mnie najlepsi junglerzy to:
-OLAF
-RAMMUS
-MASTER (TYLKO AP)

Co do tego : Każdy ma swojego junglera

jeden ma lepsze gangi , jeden szybciej czyści jungle , ale na pewno nie :

OLAF
-RAMMUS
-MASTER (TYLKO AP)

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...