Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

speeder3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście że nie fake.

Niestety clienta udostępnimy dopiero w Piątek (05.07.2013), ponieważ ciągle coś modyfikujemy, poprawiamy i udoskonalamy.

guzgame.com

Opublikowano

Podczas robienia ss handlarzy był inny interface(jak widać na ss zmienialiśmy go kilka razy,aby wybrać ten najlepszy), na koniec został jednak standardowy, ponieważ był najbardziej stabilny,dopracowany i oczyszczony od bugów.

Jak wiecie ss było robione około tydzień temu.(W tedy też była pierwsza prezentacja, która została usunięta z powodu braku Weryfikacji, więc postanowilismy że dopracujemy wszystko i dopiero wtedy opublikujemy nową prezentację.)

guzgame.com

Opublikowano

Jak na 4fun fajnie, ale proponowałbym 2 królestwa, ponieważ nie będzie się z kim bić, a na "wolnym" to nie to samo :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak na 4fun fajnie, ale proponowałbym 2 królestwa, ponieważ nie będzie się z kim bić, a na "wolnym" to nie to samo :D

Bardzo dobry pomysł, nie pomyśleliśmy o tym. Na pewno rozważymy twój pomysł i damy wam znać.

Polski H*mmer. :P Czyli nic nowego ^^

Staty też bd po 1000? :>

Nie staty zostają do 125, oraz niema 6/7b

Edit:

Zapraszam do wysyłania swoich propozycji na pw lub tutaj w temacie, do piątku wszystkie modyfikacje możliwe.

guzgame.com

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł, nie pomyśleliśmy o tym. Na pewno rozważymy twój pomysł i damy wam znać.

Nie staty zostają do 125, oraz niema 6/7b

Edit:

Zapraszam do wysyłania swoich propozycji na pw lub tutaj w temacie, do piątku wszystkie modyfikacje możliwe.

To czemu 6/7 w prezce sa ?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

No bardzo fajny serwerek na wakacje. Żeby sie pobawić. Mam nadzieję, że gracczy będzie ponad 150 to wojny by były :D

Opublikowano

To czemu 6/7 w prezce sa ?

6/7B były, ale w głosowaniu wyszło że zostaną usunięte więc tak zrobiliśmy.

Rejestracja płatna ? Bo jeśli tak, to dziękuje...

Przy wypełnianiu ankiety trzeba podać nr tel do weryfikacji czy nie jesteś ROBOTEM/BOTEM wysyłają ci kod a ty go wpisujesz na stronie i zaczyna się pobieranie.Oni ci wysyłaja sms ty nic nie wysyłasz.Jedynie ci którzy mają telefon w Plus mają utrudnienie ponieważ oni muszą płacić 6zł i to oni muszą wysyłac sms.

rejestracja nadal bedzie 6zl...?

czy juz tylko ta ankieta.

up..

Własnie rozmawiałem z resztą team'u i wszyscy zgodzili się na pomysł BMateK , drugie królewstwo zostanie na dniach dodane.

guzgame.com

Opublikowano

Tak ja już znam te darmowe ankiety. Podajesz swój numer, a co trochę dostajesz sms'a z jakaś treścią i dodają, że ten sms był płatny 3.69. I w chwile można nie mieć nic na koncie. Proponowałbym żebyście to zmienili na darmową rejestrację , lub najwyżej za max 1.23 i bez ISU!!!

Opublikowano

Fajny serwer sie zapowiada ale niestety płatny ! Dzięki temu mało graczy będzie grać...

@up prawda...A przez takie ''darmowe'' ankiety to Pa Pa z serwerem (większość graczy).

Opublikowano

Tak ja już znam te darmowe ankiety. Podajesz swój numer, a co trochę dostajesz sms'a z jakaś treścią i dodają, że ten sms był płatny 3.69. I w chwile można nie mieć nic na koncie. Proponowałbym żebyście to zmienili na darmową rejestrację , lub najwyżej za max 1.23 i bez ISU!!!

IS niema ,a ankiety jak już pisałem są płatne dla Plus

guzgame.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...