Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx.pl | II EDYCJA | [SkyBlock] | 200 Slot | (Wyspa - 200x200 MobArena Survival Parkour PvP OtherDrops Sklep) Unikalne rozwiązania i pluginy !

TheMrStamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie moge wbic na serwer zel ip lub nie wiem o co chodzi...

Gdy serwer bedzie czynny prosilbym o przestlanie mi prawidlowego ip :)

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Aktualizacja na 1.6.1 !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Opublikowano

Daj poprawne IP ;3

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Uuu... Niestety kolejny serwer Skyblock ktory swietnie sie zapowiadl okazal sie zwykla porazka przez maly blad...

Moim zdaniem ten serwer na chwile obecna nie jest godny uwagi ...

Po co tworzyc serwer na ktorym blokuje sie podstawowa komende dzieki ktorej gracze na skyblocku moga podziwiac wyspy znajomych?

Minaowicie chodzi mi o komende /tpa ... (komenda pozwala na teleportacje na wyspe za zgoda obu stron)

Przeciez to podstawa na serwerach Skyblock jak znajomi maja zobaczyc swoje wyspy?

Gracz zostaje ograniczony do zwiedzania tylko wlasnej wyspy a jesli mu sie znudzi moze isc odwiedzic spawn... Wow...

Serwer wydaje sie byc lekko zaniedbany przez administracje siedzac przez dobre kilka godzin niestety nie bylo nikogo nawet moda ...

Wydaje mi sie ze serwer zyskalby na popularnosci bo serio jest dopracowany ale niestety administracja zawiodla na calej linii ...

Na chwile obecna NIE POLECAM serwera nikomu ze wzgledu na brak zainteresowania serwerem przez administracje jak i rowniez przez brak podstawowej komendy /tpa

Serdecznie pozdrawiam i czekam na zmiany ...

Lavilos

Opublikowano

Uuu... Niestety kolejny serwer Skyblock ktory swietnie sie zapowiadl okazal sie zwykla porazka przez maly blad...

Moim zdaniem ten serwer na chwile obecna nie jest godny uwagi ...

Po co tworzyc serwer na ktorym blokuje sie podstawowa komende dzieki ktorej gracze na skyblocku moga podziwiac wyspy znajomych?

Minaowicie chodzi mi o komende /tpa ... (komenda pozwala na teleportacje na wyspe za zgoda obu stron)

Przeciez to podstawa na serwerach Skyblock jak znajomi maja zobaczyc swoje wyspy?

Gracz zostaje ograniczony do zwiedzania tylko wlasnej wyspy a jesli mu sie znudzi moze isc odwiedzic spawn... Wow...

Serwer wydaje sie byc lekko zaniedbany przez administracje siedzac przez dobre kilka godzin niestety nie bylo nikogo nawet moda ...

Wydaje mi sie ze serwer zyskalby na popularnosci bo serio jest dopracowany ale niestety administracja zawiodla na calej linii ...

Na chwile obecna NIE POLECAM serwera nikomu ze wzgledu na brak zainteresowania serwerem przez administracje jak i rowniez przez brak podstawowej komendy /tpa

Serdecznie pozdrawiam i czekam na zmiany ...

Lavilos

Szczerze myślałem że ta komenda jest dostępna, jeżeli jej nie ma zostanie dodana ;)

Lavios odnośnie serwera ja jako H@ jestem dostępny na GG praktycznie cały dzień wystarczy napisać ;)

@ Dodano /kit Jezdzca (Jajka koni + eQ)

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Opublikowano

Hmm tez zdziwilem sie ze nie jest dostepna poniewaz na czacie caly czas pojawia sie info (bot) ktory powiadamia ze jest taka mozliwosc...

W blad wprowadzil pewien VIP ktory zapewnial ze ta komenda jest dostepna tylko dla vipow

Bez obrazy ale raczej H@ powinien byc na serwerze...

PS. Moge wiedziec dlaczego serwer jest wlaczany i wylaczany? ...

Nie da sie normalnie pograc ...

Opublikowano

Hmm tez zdziwilem sie ze nie jest dostepna poniewaz na czacie caly czas pojawia sie info (bot) ktory powiadamia ze jest taka mozliwosc...

W blad wprowadzil pewien VIP ktory zapewnial ze ta komenda jest dostepna tylko dla vipow

Bez obrazy ale raczej H@ powinien byc na serwerze...

PS. Moge wiedziec dlaczego serwer jest wlaczany i wylaczany? ...

Nie da sie normalnie pograc ...

Sory ale to było spowodowanie błędami z 1.6.1 ...

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

Zapraszam !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam Wątpliwości co do grywalności raczej tak nie lubie grać na skyblocach , nie nawidze ograniczeń i raczej nie wbije zreszta 200x200 ? mało

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Mam Wątpliwości co do grywalności raczej tak nie lubie grać na skyblocach , nie nawidze ograniczeń i raczej nie wbije zreszta 200x200 ? mało

Hmm w 3 Edycji SkyBlocka dodamy duzoo wieksze wyspy.

Opublikowano

@up przeczytałem wszystko na moje oko ale nadal nic nie widze o 5x wydajniejszym generatorze

@edit i dlaczego /kit jezdzca jest co 3 miechy o.O?

wpr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...