Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demeris  

226 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Demerisie ?

• Tak
      103
    • Nie
      51
    • Mo?e
      80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i te zmiany u NPC uniemożliwią połowie graczy zmienianie na BS'ie, ale znajdą się tacy, którzy to opanują.. Więc i tak sprawiedliwości nie bd. Połowe gry spędzimy na zmienianiu bonów niż czerpaniu przyjemności z expienia i dropu. (;

EDIT:

Są tutaj bony 6/7? Bo nie wiem czy nie doczytałam, czy nie jest podana taka informacja.</p>

DOBRA ZNALAZŁAM.

@kszywy

Ja to troszkę inaczej zrozumiałam. Wydaje mi się, że bronie pvp robi się normalnie z broni 65, a z tych 75 są po prostu ulepszenia, żeby łatwiej dropić.

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z tego ze easy czy medium?

nie chodzi chyba o 4x15 tylko w ogole jakies bony bo bez jest ciezko, ale ludziom sie w dupach poprzewracalo i dlatego tylko hardy maja sens jesli chodzi o dluższą rozgrywke a nie zabawe na kilka dni...

sorry ale naprawde strasznie mnie to wpienia !

Opublikowano

www.demeris.pl Strona wystartowała, zakładajcie konta ! :) Strona może nie działac na Firefoxie, polecam Google Chrome .

Opera i Chrome- 404 Not Found

Opublikowano

ZMIANKI DO NPC !

Ten start dzisiaj ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Hah no to zostalo tylko pogratulowac...nie chce nikogo obrazac ale zle robicie

zmianki u npc = BS = nieczysta gra

powodzenia

Jaka nieczysta gra, bs takie same bony wbija co ręcznie, tylko szybciej. Ja sam mam czasem dość ręcznego wbijania bonów, 4-5 h wbijam i nic, tylko czas tracę na stanie w m1, na easy bs powinien być wbudowany.

Co do serwa to dlaczego nie daliście klienta do pobrania przez noc? Nie każdy ma neta 50 Mb/s, poza tym jak się wszyscy rzucą na raz, to nawet taki nie pomoże i będzie szło po 50-60 kb/s. Jakiś launcher też by się przydał, dla tych co mają neta z limitem transferu. No i strona na firefoxie nie działa, na chromie też nie śmiga, tylko na IE się ładuje, tak to 404 not found. Zróbcie żeby działała na firefoxie bo tego większość ludzi używa. Tak to serwer wygląda super, oby nie było wielkich problemów na starcie( bo drobne na pewno będą np ddosy), jak Turion, nie dosyć że padał co chwilę to jakiś pedał jeszcze dane wykradł,

Opublikowano

@ krzysiek555

no własnie nie czysta skoro włączasz to co chcesz i sobie idziesz a program robi wszystko za ciebie i nie wazne lie to trwa bo w kuncu trafi...metin zchodzi na psy. to tak jak z 6 7 bonem w koncu ludzie pomysleli ze nie ma co na klasy udostepniac bo psuje gre, tak i tutaj wszedzie 4x15 nie ma sensu nie wazne czy to hard czy nie. Dziwne tylko dla mnie jest to, ze ta sprawa nie jest oczewistością.

tak ludzie placza ze bony w npc musza byc, ale jak sie normalnym sposobem wrzuci 3x dobry abs i jakis pz to dopiero satysfakcjabo przeciez nie kazy bedzie mial takiego farta a z bsem kazdy moze miec all max

koniec na ten temat z mojej strony,

pzdr.

Opublikowano

Ja powiem tak od bs`ów jest hackshild ale skoro nawet tego dobrze zrobić nie umiecie to po co za server sie bierzecie na 80-90 lvl trzeba robic eq na av1/av2 gdzie przy normalnym bonowaniu zajmuje 10-30min a z tym głupim npc to nawet 1h-2h

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja powiem tak od bs`ów jest hackshild ale skoro nawet tego dobrze zrobić nie umiecie to po co za server sie bierzecie na 80-90 lvl trzeba robic eq na av1/av2 gdzie przy normalnym bonowaniu zajmuje 10-30min a z tym głupim npc to nawet 1h-2h

Masz rację , troszkę głupio .

@up2 : wisnia29

Też , troszkę się dziwię ,że nie potrafią administratorzy serwera punktualnie wstawić clienta .

61739351968918244852.png

by me ^.^

Opublikowano

Co do servera , zapowiada się świetnie troszkę bardziej mogli pokazać system ulepszeń i te bronie widzę dla sury 8 itemków a np dla ninji noży mało , czekamy na clienta .

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...