Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] dotyczy zestawu

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam zrobiony zestaw za 4500zł i zastanawiam się czy teraz kupić kompa czy poczekać na ddr4,gddr6 i e-haswell

nie spieszy mi się do kompa aż tak ale już bym chciał mieć ale ten jeden rok to nie dużo i zleci dosyć szybko i własnie mam takie wahania czy teraz kupić czy poczekać wiec proszę o trochę informacji na temat tych nowinek (ddr4,gddr6 i e-haswell ) czy się będzie opłacać czekać czy nie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Głupie myślenie. Kupię za rok bo będzie ddr4, ale jak będzie ddr4 to poczekam następne 5 może wydadzą ddr5.. Ja bym kupił teraz, tylko ze średnią płytą i potem ją zmienił na ddr4

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

własnie też to wyczytałem się dziwiłem z tym ich głupim pomysłem ale wiadomo najważniejsze żeby jak najwięcej kasy wyciągnąć od kupującego

jak coś jeszcze czekam na dalsze wypowiedzi

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jeśli z DDR4 będzie tak samo jak z DDR3, to przynajmniej 2 lata będziesz musiał odczekać, aby to było opłacalne.

Teraz czekasz na premierę, a potem będziesz czekać na niższe ceny. Nie ma co się zastanawiać - chcesz kupić teraz to kup.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...