Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info/Dyskusja] LCS Week 4

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaak tak, ledwo co skończył się Week 3 a tu już Week 4 :D

Macie ładny obrazek przedstawiający mecze na przyszły tydzień

LCS EU

SOBOTA 6/7/13

jgLRMMy.png

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LCS EU

NIEDZIELA 7/7/13

ygnAqa3.png

SK vs MYM wydaje się być ciekawe, SK osatnio podniósł się na nogi pokonując ATN i FNC :)

LCS NA

CZWARTEK 4/7/13

wgJnCGy.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LCS NA

PIĄTEK 5/7/13

rE3Nq3f.png
Najlepiej gdyby podpiąć i aktualizować temat zamiast tworzyć mase nowych które utoną w spamie o bolu no ale cóż :)

Stream na :

pl.twitch.tv/riotgames

Wyniki meczów Europy na:

http://eune.lolesports.com/season3/split2/matches/4

Wyniki meczów North America na:

http://na.lolesports.com/season3/split2/matches/4

Opublikowano

Wiesz może gdzie tym razem będą organizowane zawody?

też w Cologne, w niemczech.

Imo ciekawe mecze. Nie lubie ani fnatic ani mymu, ale mam nadzieje, że wygra MYM :)

<>

Opublikowano

też w Cologne, w niemczech.

Imo ciekawe mecze. Nie lubie ani fnatic ani mymu, ale mam nadzieje, że wygra MYM :)

Oh. Może tym razem się załapie. :D

Mi to lotto czy mym wygra czy nie, tak samo z sk i resztą. Mam nadzieję że Gambit wygra wszystko. :^)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością ;) ATN wczoraj rozgromił EG, a MYM zagrał świetny mecz przeciwko LD. Pozostaje tylko czekać na week IV ! :)

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

Mi tam obojętne kto wygra, byle nie Gambit bo to ruski. A MyM ma spore szanse z SK bo oni grają jak cioty.

Opublikowano

Ja jestem lekko podłamany postawą MYMu, po tak udanym początku sezonu, można było spodziewać się lepszych wyników w następnych kolejkach, niestety tak nie było, jednak nadal im kibicuje i mam nadzieje, że dostaną sie chociaż do playoff-ów ;)

Opublikowano

hmm, mym zawsze dobry ale czasami psocą takie latwe akcje (czyt. czaru) no ale cóz ;p i stawiam na nich bo polaki xD co do NA to zawsze lubilem curse

Tapnięte z Nexusa4

PMK3yt4.png

Opublikowano

Meczów NA nie streamują ale mecze EU już tak. Poszukaj info o streamie po polsku na Facebooku Dis'a.

Ale nie polecam, polskich casterów nie da się słuchać a angielskich nie tak ciężko zrozumieć jeżeli ogarniamy angielski w komunikatywnym stopniu.

Tutaj będzie polski stream:

http://pl.twitch.tv/esl_poland
Opublikowano

No właśnie z tego co widziałem na streamach angielskich jest lepsza atmosfera i wgl ;> Ale przy polskim mogę się rozlóźnić i nie zwracać tak uwagi na poszczególne słowa ;> Dzięki gościu jesteś pro oczywiście like będą !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...