Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zmiana Nazw Broni, Nadawanie Im Wartości.

GracjanP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

12. Kopiujemy go do naszego klienta gry do folderu-locale\pl\ ....Powiedzcie mi proszę jak to zrobić zeby mieć locale/pl... czy muszę mieć np mod kamera lub coś w tym stylu.? bo z tym często z gry wywalało;(

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Dobra wszystko ladnie juz dziala wiem co i jak ale jak usunalem pliki locale to teraz nie moge wkladac kd. Moze ktos wie jak zrobic zeby mozna bylo znow wkladac te kd

Opublikowano

Ok ja juz mam All Ok.:) zeby miec locale/pl wkleilem folder locale do glownego katalogu z gra z multilaunchera BOy'a ,

a zeby mozna bylo wkladac kd uzywam tego pliku (niewiem czyj dawno temu gdzies znalazlem ;) ) zamiast tego dolaczonego. bo w tym moim juz mozna kd wkladac :P

link. hxxp://www.speedyshare.com/files/20647469/item_proto zmien xx na tt

skan hxxp://www.virustotal.com/pl/analisis/adf55648256a91e37aac7e2d945d3c1330a0f370a73eaf8cdb5366dde6458ca0-1259003984 xx=tt

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

@Up

Zmiana kieszeni wymaga małej modyfikacji:

Item_Proto - Serwer

Item_Proto - Klient Gry

Szukasz linijki socket_pct i tam masz sloty.

Pytanie o Punkty 7 i 8:

Gdy jesteśmy już w tym pliku to wybieramy sobie jakiś Item, kopiujemy linijkę z nim i wklejamy niżej. Później musimy to co wkleiliśmy musimy zedytować na to co mamy w bazie Navicat

Opublikowano

Nie czaje tego:,,4. Wpisujemy:

ID Itemu<TAB>typ itemu<TAB>lokalizację ikonki''

Jak lokalizację ikonki? np. jak ta ikonkę mam w folderze D:\NafalMt2\locale\pl\icon to ja mam to wpisać? (w folderze NafalMt2 mam metina)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prawdopodobnie nie ;/ Najlepiej trzymaj się tego co jest w Navicat i nie przesadzaj z długością. Długie nazwy często źle się kodują ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...