Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sandbox

SZYMUYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,Ostatnio uslyszalem o pewnym sposobie odpalenia dwoch nostale
na raz.Jest to Sandbox.Czy GM moze wykryc to,ze korzystalem z takiego
programu,a nie mialem odpalone nostale na innym komputrze?

Z gory dziekuje za pomoc.

Opublikowano

Szansa jest mala . Ja sam gralem dosc dlugo na multiclient 'cnie z kumplami i zaden z nas nie wylapal bana .

signature5y.png

Opublikowano

Wykryć może, bana też ma prawo dać, ale raczej nie sprawdzają tego.

Po co bawić się Sandboxem? Masz prostego multiclienta w dziale z hackami :O

QtiV6xY.gif

Opublikowano

ja używam multiclienta przez cały czas do expu moich nubków lub do czego innego nie dostałem ani jednego bana więc raczej cie za to nie zbanują :) i nie słyszałem o przydatkach w których ktoś dostał banana xde

Opublikowano

Szansa to chyba 1% :P co ja robiłem z takimi programami ^^ kilka sklepów i jazda ^^ a na głównym koncie się grało i tylko się chodziło kasę przerzucić i itemki ;).

No chyba że się będziesz w grze tych chwalić i ktoś cię sypnie, ale tak to raczej nie bo szczerze.. nic takiego złego to nie robi.. już wolą wyszukiwać gorszych botów itd

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Hmmm co do pytania twórcy tematu Z czystej ciekawości wpisałem w google sandbox i odziwo znalazłem poradnik o sandboxi'ie na głownym forum nt uk więc nie ma opcji na bana w sandbox'ie

http://board.nostale.co.uk/board103-nostale-co-uk/board109-guides-faqs/25033-multiclienting-w-sandboxie-w7-error-fix/ o to dowód dla nie dowiarków :P

A i ponoć na wersji trail można tylko 2 nt ale i dobre i to licze na like <3

Opublikowano

Ok, about this:

We tolerate it.
But we do not support any issues with sandboxie

Cytat od admina forum na uk. W tłumaczeniu. : Okej, trochę od nas : Tolerujemy to , ale nie wspomagamy zadnych problemów z sanboxie

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@up to było nie potrzebne ,ale dla leni może być tak więc ten kolega potwierdza tezę żę używanie sandboxa jest nie karane .Tak więc można zamykać <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...