Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Aatrox nerf

ultracod123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem powinien dostać nerf'a na W i to strasznego... Z king'iem + bt leczy się po 400/600 ,nawet bez itemków pod DMG... Przy czym jest tanky i ma niewyobrażalny heall + dmg

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być żadnych zmian. Trudno go nazwać zbalansowanym, jednak jest taki jaki powinien: jak wygra linie i nafeeduje się to jego dmg jest op, ale jeśli linię przegra to jest useless przez reszte gry.

A jego sustain nie jest przeładowany, wystarczy harass od Jaxa i Aatrox leży.

@down

Jax jest obecnie bardzo dobrym pickiem na topa, więc nie wiem w czym problem ;)

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być żadnych zmian. Trudno go nazwać zbalansowanym, jednak jest taki jaki powinien: jak wygra linie i nafeeduje się to jego dmg jest op, ale jeśli linię przegra to jest useless przez reszte gry.

A jego sustain nie jest przeładowany, wystarczy harass od Jaxa i Aatrox leży.

Od jaxa... Czyli musisz picknąć jax'a... Lub teemo ,zamiast czegoś lepszego.

Opublikowano

Od jaxa... Czyli musisz picknąć jax'a... Lub teemo ,zamiast czegoś lepszego.

że jax jest słaby ?

Gramy w tą samą grę ?

@topic

Walczyłem przeciwko niemu i szału nie ma wbije się i albo się uda albo nie.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Kurwa pograjcie sobie nim a potem piszcie hejty bronzy.... Aatrox to meele adc, powinien zadawac dmg , ale zato ma mala wytrzymalosc, wedlug mnie potrzebuje buffa na e (wieksze przeliczniki ad) buffa r (przelicznik ad). Tak wgl wasz supp wali na aatroxa exhausta i nic nie zrobi, debuff as go kontruje (malp itp.). Osobiscie mam Aatroxa i wedlug mnie jest balanced. Focus aatrox...

Opublikowano

Moim zdaniem powinien dostać nerf'a na W i to strasznego... Z king'iem + bt leczy się po 400/600 ,nawet bez itemków pod DMG... Przy czym jest tanky i ma niewyobrażalny heall + dmg

Chyba cię coś boli...

Aatrox jest słaby, blind, stun co kolwiek i leży. Sustain mu nie pomoże jeżeli nie ma co zrobić z tym życiem

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

że jax jest słaby ?

Gramy w tą samą grę ?

@topic

Walczyłem przeciwko niemu i szału nie ma wbije się i albo się uda albo nie.

Tak jax jest słaby.

Obecna meta solotopperów to range a nie melee. Do tego nie może szybko czyścic fali creepów.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

nie wiem co daje mu as, ale to powinni znerfić, na 4 levelu miał 1,2 as z long swordem ;___;

pasywka mu daje as

Lekki nerf na w i buff e i po problemie. Też na początku myślałem, że jest OP ale to nie prawda.

Opublikowano

moim zdaniem on jest wo ogóle nie zbalansowany z W ma masakryczny laif steal z później ma większy zasięg oraz ma ożywienie lecz gdy grałem udyrem miałem staty 15/5/x

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

Hehe już widzę te dzieci płaczące na rankedach "Nerf aatrox pls". Dobra kontra/stun lub coś innego i go nie ma. Poza tym z takim ogarniętym Aa to jak z taką ogarniętą Dianką. To czy postać jest OP zależy od skilla gracza. Sama postać w sobie nie jest Op, bo przychodzi np. taki neos i Aa w jego rękach to gówno.

Postać moim zdaniem jest zbalansowana i ma swoją silną stronę jak i słabą. Bardziej bym prosił o nerfa takiego Zac'a niż Aa -,-

P.S. Dzieci płaczące o jego nerfa nie ogarniają jak go kontrować i nie znają jego słabych punktów.

Opublikowano

Haha, przeciez Aatrox jest chujowy, Trynda czy Fiora sa o niebo lepsi od niego, w TF'ach jest tak masakratycznie useless, że ociera sie o trollpick.

zgadzam sie jak znerfia w to bedzie kompletnym shitem

napoczatku tez sie nim zachwycalem ze taki sustain i to q ktore podrzuca , ale teraz wiem ze to slabiutki solo toper ,ktory wraz z koncem lane phasu staje sie useless

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aatrox to jest gówno, wszystko co rzuci mu debuffa na as, albo blinda, stuna itp. go kontruje... ale tak to jest, wystarczy że dzieci złapią od jednego stwierdzenie 'on jest OP! pls nerf dis szit' i reszta będzie to powtarzać jak mantrę...

@down

Raczej prawie nikt, na 100 osób może z 4-5 ew. 10 pomyśli by na niego coś takiego zbudować. :(

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Niech tylko znerfią trochę W i zmniejszą CD skilli.

W strasznie mocno healuje a jak włączy to zadaje tony dmg'a.

Opublikowano

Aatrox na topa jest średni. Nim się powinno grać na midzie. Grałem nim tak około 25 gier. Tam to dopiero pokazuje swoją moc. Po użyciu na kogoś Q i autoataku z W na dmg przeciwnikowi zostaje połowa HP.

Opublikowano

Aatrox = Syf. Żałuję, Bardzo !

Jedyne co to jungla. Ale i tak w late pada bo jest ścierem dobry focus i po nim :P

OndteAw.png
Opublikowano

Powinien dostac delikatnego nerfa na tego heala. Tak to wszystko jest w porzadku. Przypomina troche trynadmiare. Wbija sie w tlum a i tak przezywa dzieki pasywce:)

u1lc.png
Opublikowano

Hmm a co on zrobi bez tego heala W skoro inne skille ma słabe ? Te W i tak przydaje się zazwyczaj bardziej w early gamie niż w late. Więc jak go znerfią to co on zrobi ? Wydaje mi się ,że nic

Lol

Opublikowano

On jst słaby wystarczy coś z dmg i tankowatoscią Darius, tryndamere, master yi, jax, vi

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Większość ludzi chce ta postacią tylko zabijać. Udaje im się to na topie, budują tylko dmg. Aatrox jest stworzony żeby zniszczyć przeciwnika na lini. W tf nasza rola polega na inicjacji, odpaleniu ultimate i mądrego korzystania z "w". Mi zazwyczaj udawało się zabić adc/apc potem działał GA jeżeli nasi wygrywają to możemy spokojnie oddalić się z pola bitwy jeżeli jednak przegrywamy/remisujemy wybieramy madry focus i bijemy.

Kontruje go teemo? On nie przeżyje na lini. Jax? Wystarczy trochę pomyśleć bardzo łatwo sprowokować go do użycia stuna. Malphite? Brednie. Nasus podobnie jak jax.

Build? BoTRK to core. Do tego dochodzą buty (merkurego albo ninja tabi), hydra, spirit visage omen (dokładnej nazwy nie pamiętam) i GA.

Opublikowano

Ja zawsze jak na soloq enemy pickuje aatroxa na topa to biore Dariusza :D. Nie daje mu podejsc do minionow a na 3 lvlu przyciagam,w,ignite,pare aa,q i easy kill :). Prawda ze ten sustain denerwuje ale podczas pvp ciezko mu idzie z leczeniem bo to tylko co 3 atak. Generalnie najlepiej pickpwac na niego champa co ma duzo dmg w krotkim czasie, mysle ze riven bedzie ok, podejdzie, ult, stun , q x3 , ignite, pare aa i dobitka z ulta. Tyle z mojej strony.Przepraszam za ewentualne błedy ale piszez fona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...