Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Craftbukkit Snapshot 1.6.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref

UPTATE

---

Jest już jakiś dzwiny serwer na 1.6 IP: pvp.multimine.eu , i co ? :/ Nie wierzyliście mi !

Reklamowac nie musisz ;)

1. Nie ma craftbukkita i zapewne dziś go nie bedzie na 1.6.1 bo przed chwilka wyszedł 1.5.2 :D

2.Spigota nie bedzie wczesniej niz craftbukkita bo jest na jego podstawie :)

3. Serwer co podałes jest na orginalnym minecraft 1.6.1 w co watpie albo na protokole 1.6.1 czyli bez wszysrkich dodatków jakie weszł :)

ps. serwer lezy i kwiczy nie ma go online dla tego punktu 3 nie można zweryfikować

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Twój kolega ma chyba spigota nie bukkita

Spigot to taki lepszy bukkit

http://www.spigotmc.org/
  Daj like jak pomogłęm @Up sie pomylił bo już jest news

A tutaj masz downoald

http://www.spigotmc.org/resources/libs-hungergames.55/update?update=143

Pomogłem to daj like

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Nie ma niczego pod 1.6 jeszcze, zrozumcie, że team-bukkit musi pierw napisać eventy dla koni.

Opublikowano

Twój kolega ma chyba spigota nie bukkita

Spigot to taki lepszy bukkit

http://www.spigotmc.org/
  Daj like jak pomogłęm @Up sie pomylił bo już jest news

A tutaj masz downoald

http://www.spigotmc.org/resources/libs-hungergames.55/update?update=143

Pomogłem to daj like

To Spigot 1.6 ?

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Byłem na IRCu Spigota i admin pisał, że to kiedy zrobią Spigota zależy od tego kiedy zautkalizują bukkita.

Cytuję:

Could be five hours, could be two weeks

Opublikowano

Byłem na IRCu Spigota i admin pisał, że to kiedy zrobią Spigota zależy od tego kiedy zautkalizują bukkita.

Cytuję:

INFO - Byłem na niemieckich serwerach, tam już 30 % ma już craftbukkit'a i piszą że są niemieckie nie orginalne.

Opublikowano

by włączyć serwer na 1.6 wystarczy pobrać najnowszego spigota i w bukit.yml jest cos w stylu: snapshot protocol, wystarczy go włączyć i gracze z 1.6 będą mogli wbijać ale bloki itp z 1.6 nie będą działać :)

Zbieram jak większość +!

Opublikowano

by włączyć serwer na 1.6 wystarczy pobrać najnowszego spigota i w bukit.yml jest cos w stylu: snapshot protocol, wystarczy go włączyć i gracze z 1.6 będą mogli wbijać ale bloki itp z 1.6 nie będą działać :)

nie ma tam takiej opcji...

Opublikowano

Ten twój wyimaginowany sposób nie działa.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Ty mi tu nie pisz bo mój kolega ma Craftbukkit'a 1.6 tylko że na snapshot i działa mu na 1.6.1 ! Jest on chamski i nie chce mi go dać !

Kolega może ma craftbukkita na 1.6, ale bete.. Nie wyszedł jeszcze Craftbukkit na 1.6, na razie pozostaje tylko czekać...

Opublikowano

Właśnie trudne, bo nie ma go na bukkit.org ani bukkit.pl więc się zamknij. A jeżeli czytasz to, gdy już jest to wiedz, że kiedyś go kurwa nie było

Ogarnij słownictwo dziecko, bo jeśli nie rozumiesz co napisałem to wogóle się nie odzywaj.

P.S Tak to możesz gadać z rodzicami.

Opublikowano

Może ten Twój kolega sam przerobił bukkita i jest na 1.6?

na zagranicznych(nie wiem jak u nas) większych serwerowniach właśnie tak robią lecz niestety nowo dodanych rzeczy nie ma, robią to po to aby graczy nie stracic xD

a co do bukkita czy spigota to niestety jeszcze nie ma nawet w wersji beta.

I ogółem wyzywanie jest u Ciebie na poziomie podstawówki -.-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...