Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SF NarniaMt2

Domisiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SF serwera NarniaMt2 - clienta nie mam, poszukajcie w internecie na pewno znajdziecie.SF to syf, byly robione gdy jedna osoba dopiero sie uczyla pisac questy, ale moze komus sie przyda. Nie bede opisywal co jest w srodku gdzies pewnie jest prezentacja sprawdzcie sobie.  Bugow raczej nie ma jedynie zbyt slaby drop itemow do biologa 100+. Oraz troche nie poprawne swieczenie nie ktorych zbroi ( ale to po stronie clienta)Zawartosc:-mysql-game-confingi channeli.-polandmoze komus sie przyda moze niestrony nie dam.DL:
http://www.multiupload.nl/6XP6QVT9P1

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/935c75baf2c41066666d955d37e8211b201ae5d667c1dd55e7249e8e3f7b2103/analysis/1372619594/

*Pliki moge udostepnic wiec zadnych problemow nie ma.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki działają bez problemów ale nie ma Klienta nigdzie ;c

a na czyje pliki je wrales?

bo ja po wgraniu na sf 2013 by terenzo mi nie odpala

Proszę o szybką odpowiedz.

Sygna.png

Opublikowano

terenzo 2012 ta binka z sg 2013 jest nie praktyczna ;)

o w morde xD

Do rana pobierania bo on to zuploadowal na taki hosing ze bez premium plik co 3h mozesz pobrac ;D

Sygna.png

Opublikowano

o w morde xD

Do rana pobierania bo on to zuploadowal na taki hosing ze bez premium plik co 3h mozesz pobrac ;D

Ale w plikach nic nie ma ciekawego za bardzo ^^

Opublikowano

Zróbcie ktoś ten serwer od nowa z bardzo dobrą reklamą. Serwer był jak marzenie... :D Mam clienta i sciagac nie bd musial . ;P

moglbys mi go zuploadowac? dam Ci + i 5

Sygna.png

Opublikowano

Nie wiecie co jest?

A wiec tak wszystko wgralem odpalilem odpalilo sie dobrze ch1 ch2 ch3 ch4 game db auth po wejsciu do gry pisze ze ch sa online a po wpisaniu passow blad laczenia sie z serverem . Prosze o szybka odpowiedz

Sygna.png

Opublikowano

ip wpisalem dobrze z 4x sprawdzalem gdybym wpisal zle ip to chyba bym przy chanellach nie mial Online tylko trzy kropki co nie ?

Sygna.png

Opublikowano

terenzo 2012 ta binka z sg 2013 jest nie praktyczna ;)

Ta binka jest zdecydowanie lepsza niż ta z 2012, zawiera w sobie tyle poprawek C++, że to szok.

Zawsze się dziwiliśmy, czemu metin crashuje się na starej bince - powód bardzo prosty, została kompilnięta w starym standardzie c++, ale co tam ;)

Tak jak Tarazo pisał nowe game + binka śmigają jak marzenie :)

Opublikowano

Ta binka jest zdecydowanie lepsza niż ta z 2012, zawiera w sobie tyle poprawek C++, że to szok.

Zawsze się dziwiliśmy, czemu metin crashuje się na starej bince - powód bardzo prosty, została kompilnięta w starym standardzie c++, ale co tam ;)

Tak jak Tarazo pisał nowe game + binka śmigają jak marzenie :)

Ok skoro sie tak znasz ;D

To odpowiedz na moje pytanko

Czemu mi pisze " blad podczas laczenia z serverem "

Wgralem te sf narni na czyste sf terenza 2012 ip wszystko w root pozmienialem auth game db channele na dedyku sie odpalily po odpaleniu gry pisze ze all ch sa Online a po wpisaniu passow blad laczenia sie z serverem wiesz moze co jest nie tak?

Bardzo prosze o pomoc.

Dam + jak ktos wyjasni i bedzie dzialac.

Sygna.png

Opublikowano

Ok skoro sie tak znasz ;D

To odpowiedz na moje pytanko

Czemu mi pisze " blad podczas laczenia z serverem "

Wgralem te sf narni na czyste sf terenza 2012 ip wszystko w root pozmienialem auth game db channele na dedyku sie odpalily po odpaleniu gry pisze ze all ch sa Online a po wpisaniu passow blad laczenia sie z serverem wiesz moze co jest nie tak?

Bardzo prosze o pomoc.

Dam + jak ktos wyjasni i bedzie dzialac.

1.Zacznijmy od tego, na panelu maszyny wpisz komendę "ps" (bez ") i podaj mi tutaj wynik.

2. Jeżeli robisz na hamachi, sprawdź czy wszystkie porty zostały odblokowane.

3. Sprawdź czy maszyna przyjęła IP hamachi ..

Żeby nie było spamu pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...