Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bransoletki

PrzyjdzAzazelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey

Zastanawiam sie nad wybraniem bransoletki dla mojego wojownika,

-bialko +9

-srebrna +9

- z nieb lez +6

Nie wiem czy jest sens kupna bialka za 200-300 kk - oplaca sie ?

srebrna daje troszke mniej hp bo 1200 - to wystarczy?

z niebianskich lez jest tania + daje kryta tylko ze trzeba wbijac bon z hp + dodatkowo bon ktory potrzebuje

wiec jaka wy byscie wybrali ?

Opublikowano

Różnica jako taka, nie będzie. Jedynym plusem Srebrnej jest to, że możesz do niej dodać dodania te ze skrzyni ucznia na 20 lvl. Jeśli Ci to nie sprawia różnicy, bierz srebrną. Chociaż zaoszczędzisz :)

Opublikowano

srebrna kosztuje 2 razy mniej od bialka a tylko 600 hp roznicy wiec zaoszczedze i na razie wezme srebrna

Tylko chyba chciałeś powiedzieć aż, wydaje mi się że najlepszym wyjściem będzie kupno białka bo nie ma sensu inwestować hajs na dodanie i zmianę do branzy z nieb. łez

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

ja uważam, że najlepszym rozwiązaniem będzie kupno srebrnej ponieważ jest tańsza od białka, a 600HP różnicy to nie tak dużo

69sf.png

Opublikowano

Wybierz z białego złota, najlepsza na woja, chyba że na 54 będziesz miał +9 tamtą.

lk480_av1.png

Opublikowano

Podaj ile masz HP , bo tak to się nie da stwierdzić .

Jeżeli mało to Białko , jeżeli dość dużo to z Łez ;)

Dobra jednak napisałeś :P

Bierz z Nieb. Łez

giphy.gif ­

Opublikowano

16,1k hp na 54lv to bardzo dużo. ;) Polecam ci srebrną bo tak jak pisali, zaoszczędzisz i możesz zawsze wykorzystać zmianki te z 20lv. A jeżeli masz wystarczająco dużo yang to kup białko. :P

Opublikowano

Najlepszym wyborem byłoby kupno zwyczajnej bransolety +0/1/2 z 2000hp.Następnie zmieniłbyś ją na wybonowane białko lub srebrną.

Opublikowano

Jak dla mnie lepiej bierz srebrną, bo przy 2 razy mniejszym wydatku nie będzie żadnej różnicy. I ludzie, co wy za głupoty tu piszecie, zmianki ze szkat ucznia działają tylko na bronie i zbroje do 40 lvl-a, jakby działały na inne itemy to każdy by miał full eq z hp xD

Opublikowano

Jak kupować, to raz a dobrze. Nie widze sensu kupna srebrnej bo to marnowanie yang. Wbijesz w białko jakiś lud/magie i masz do końca gry. Mówicie że 600hp to mało, a przypomnijcie sobie ile razy 100 czy 200hp ratowało wam du*ę.

Opublikowano

Dzieki wszystkim za odpowiedzi jutro poleca lajki jak bede na kompie.

A teraz pytanie po czesci tez zwiazane z bransoletka, co bedzie bardziej oplacalne na moim lvl !? Luska +8/9 z kd +4 z HP + moze % do pz czy lepiej kupowac branse bialko +9 co mi sie bardziej przyda w v2 ? Teraz mam smocza +7 1,5 kpz 5% do pz kd+3

Opublikowano

Dzieki wszystkim za odpowiedzi jutro poleca lajki jak bede na kompie.

A teraz pytanie po czesci tez zwiazane z bransoletka, co bedzie bardziej oplacalne na moim lvl !? Luska +8/9 z kd +4 z HP + moze % do pz czy lepiej kupowac branse bialko +9 co mi sie bardziej przyda w v2 ? Teraz mam smocza +7 1,5 kpz 5% do pz kd+3

Łuskę bierz . Im więcej Obrony tym lepiej w v2 bardzo się przydaje .

giphy.gif ­

Opublikowano

Bierz srebną jest tańsza i tylko tracisz 600HP , a bonów pewnie byś nie robił w niej tzn zmieniał namolnie

A jeżeli byś miał hajs na zmianki to branz. z łez i wbić HP do nie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...