Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ED

Rafi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie dotyczące ED'a?Ostatnio zamówiłem pacc i zrobiłem nową postać na aurorze i pytam się czy druid na pacc może coś zarobić wgl na expie???Chodzi mi ,bo będę grać dam od 0 i czy zarobie sobie na przyzwoite eq i na exp??Pytam się ,bo nigdy z paccem nie grałem na ed.

Edit.

Jeszcze mam jedno pytanie jak dodać pacc odrazu się zapytam ,bo nie wiem.Chodzi mi aby dodać pacc przez kod.Normalny pacc a NIE SCROLL.Nie kupiłem Scrolla bo nie mam wymagań na niego.Chce dodać zwyczajny pacc na konto.Byłbym wdzięczny za pomoc.Lajk

Opublikowano

Na stronie tibia.com bodajże tak jakbyś kupował pacc ale tam masz activate key czy coś takiego a co do głównego tematu to nie będziesz miał łatwo tym druidem, jeśli miał byś trochę cc do zwiastowania to bardzo szybko byś nim wbił lvl ale myślę ze jeśli domęczysz się do 33 to potem na dragach coś zarobisz a potem worker golemy i tez ładny profit, ale knight by ci się przydał nawet żeby expic mu te 2h staminy dziennie i skillowac na off trainie.

Opublikowano

To zrobie jeszcze palla chyba.Dobra z pacc to na stronce znalazłem get premium> opcja 19.95 euro (90) dni> i game codes.Tak??

Opublikowano

Druidkiem raczej nie zarobisz, a jeśli zarobisz to słabo się wyexpisz ;p Nie opłaca się robić Sorka/Druida jeśli nie masz przynajmniej paru cc na start ;p

Opublikowano

To zrobie jeszcze palla chyba.Dobra z pacc to na stronce znalazłem get premium> opcja 19.95 euro (90) dni> i game codes.Tak??

Będziesz miał ostre waste druidem także przygotuj się na kupowanie CC

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...