Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2][150 slotów][Wakacyjna Przygoda][Non-Premium][Dedyk 32GB RAM]Nesteria zaprasza do siebie![Wyjątkowy Survival + Factions]

Nesteria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

admin chodzi do mojej gimby 50zl dziennie zarabia a z kolegami sie kłóci o 50gr jak ktoś mu wyje kilka czipsów z paczki. Chujowe pozdrawiam

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

W nocy o godzinie 4:30 do godziny 4:35 przeprowadzaliśmy małe konserwacje serwera, przez co był nie dostępny. Konserwacja tyczyła się likwidowania bugów. Zapraszamy do gry!

Opublikowano

Jeśli masz konto premium, możesz w panelu gracza, który znajduje się na naszej stronie, zresetować hasło poprzez weryfikację konta premium.

Opublikowano

Serwer nawet fajny, ale mam kilka pytań :

- Co ile resetowany jest End

- Czy resetowany jest także nether

- Czy jest border.

Z góry dziękuję.

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

Od godziny 18:00 można było dostrzec momentalną zmianę serwera. Cały system został zaktualizowany czego efektem będzie mniejsza ilość lagów (właściwie lagów nie będzie wcale). Pozdrawiam!

Opublikowano

hm powiem uczciwie. W końcu zebrałem się by ściągnąć klienta non premium gdyż nie mam zamiaru podawać swoich passów do premium na waszej stronie i założę się, że dotyczy to 95% innych osób z problemem logowania. Miałem nadzieję rzucić okiem jak ten wasz factions jest skonfigurowany i czy rozbudowałbym się u was z kolegami ale już na samym starcie jedyne co przychodzi mi na usta to jedno wielkie wtf :O Nie ma komendy /spawn. Wybralem losowo teleport do wioski spodziewając się jakiegoś miasta czy coś a to latająca wyspa gdzie albo się bijesz z ludźmi albo ?giniesz? by się cofnąć gdzieś ? na spawn. Oczywiście, że dostałem na startowe eq cały set w procie itd itp i biłem się na wiosce z 3 innymi kolesiami przez 5 minut. Przez 5 minut nikt nie zginął. Nie wiem może jestem za stary czy coś ale na Twoim serwerze nie mam bladego pojęcia co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...