Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spawn

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest, za pomocą chetów.

A tego nie polecam ściągać bo ci ukradną CD-KEY ( keylogger ).

Ja ostatnio chciałem popróbować sobie czy coś działa.

Mam piracką grę i jakiś debil ukradł mi piracki cd key i teraz muszę reinstalować grę.

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

A zna ktoś jakiś cheat który by pozwalał na spawnowanie ? Chcę tylko sobie popróbować.

@edit

Da się wyedytować misje DayZ tak aby wszystko było normalnie tylko zespawnować sobie kilka itemów na początek ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Jest dużo cheatów - jeśli można to tak nazwać, ale co działa i jak nikt tego nie wie.

Osobiście widziałem tylko jednego cheatera przez całą moją grę ( albo to był admin )

76561198030011137.png

Opublikowano

Ja postawiłem swój serwer i chciałbym się pobawić ... ale nie wiem jak mam cokolwiek zespawnować do cholery... :(

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Jako admin możesz wszystko spawnować, ale jak to nie wiem, nie znam się na obsłudze serwerów dayz

76561198030011137.png

Opublikowano

No właśnie ja też niestety się nie znam. Nie mogę przez NaviCata, bo nie mogę się połączyć do MySQl ( nie wiem co wpisać itd. ). A zależy mi na tym spawnowaniu i w ogóle zajęciem się serverem. Nadal liczę na pomoc kogoś kto się +- na tym zna.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Są darmowe i płatne hacki. Jeżeli masz battleye włączonego na serwerze to nawet jak jesteś administratorem to global ban na cdkey.

Jeden z hacków darmowych to Yolo Hack v6 tylko jest on wykrywalny.

Płatnych nie będę tutaj reklamował, ale jak chcesz to wal na pw.

Opublikowano

Już ogarnąłem w miare navicat'a więc w hacki nie będę się bawił... Tylko niestety nie umiem operować ekwipunkiem graczy w navicat. Wpisuję broń która ma się dodać do eq gracza na serwie ale po wbiciu jej nie ma. Teleportować umiem chyba tylko xD Ktoś powie co mogę robić źle że nie dodaje itemów ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...