Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na unbana?

L3iTR0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Naszła mnie ochota na powrót do gry, lecz problem tkwi w tym, że moje konto jest zbanowane. Wiem, że teraz jest mało graczy na metku i że trochę się zmieniło. Czy support będzie łaskawszy z powodu małej ilości graczy? Jaka jest szansa na unbana konta które założyłem 2-3 lata temu?

43732994095951403159.jpg

Opublikowano

To po pierwsze a po drugie nie dostaniesz ub, serio myślisz że oni są na tyle zdyskryminowani że dadzą ci UB z powodu małej ilości graczy? Połączą serwery i graczy będzie dwa razy tyle =).

bez gif

Opublikowano

Jeśli robiliby wyjątki z takich powodów to graczy byłoby jeszcze mniej.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Siema. Naszła mnie ochota na powrót do gry, lecz problem tkwi w tym, że moje konto jest zbanowane. Wiem, że teraz jest mało graczy na metku i że trochę się zmieniło. Czy support będzie łaskawszy z powodu małej ilości graczy? Jaka jest szansa na unbana konta które założyłem 2-3 lata temu?

szansy na odzyskanie już nie masz żadnej :-)

Opublikowano

Skoro dostałeś perma, to nie bez powodu. Co mieliby potem napisać ''Gracz zostaje odbanowany bo gra mało graczy''? To zaraz by był ''płacz'' czemu go odbanowali a mnie nie. Niestety nie ma takiej opcji. :P

Opublikowano

A przypadkiem postać po 3 miechach nie idzie automatycznie do kasacji ? Więc unban automatycznie odchodzi na dalszy plan . Ale mogę się mylić . Bo wiem , że jak ja dostawałem bana na zawsze , to po jakimś czasie konto zostało usunięte .

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A przypadkiem postać po 3 miechach nie idzie automatycznie do kasacji ? Więc unban automatycznie odchodzi na dalszy plan . Ale mogę się mylić . Bo wiem , że jak ja dostawałem bana na zawsze , to po jakimś czasie konto zostało usunięte .

taa :D do kasacji po 3 mc. peszek zią .

Opublikowano

Teoretycznie nie masz szans na UB, sam probowalem, ale ja bylem po FB.

Nie wiem po czym Ty i do kiedy.

Ale jezeli za boty to raczej nie masz na co liczyc.

Chyba ze wulgi/reklamy te hardcorowe poziomy z banami na uj dlugo.. Ale watpie tez .

PL ogolnie to syf, na serverach i tak samo w teamie..

Opublikowano

Tak jak mówi HocusPocus! za bota to na stałe , a za wulgi to mój kuzyn dostał jakoś do 2022 roku :) (ale to był któryś z kolei ban - bo za pierwszy z tego co pamiętam to chyba dostał na 3 dni)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

3 miesiące to maksymalny czas w ktorym mozesz starac sie o unbana. Teraz już nawet nie masz co do nich pisać

Astium.pl

Najlepszy hard 2013r.

Start 27-30 lipca !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę ,że nie koniecznie uda Ci się dlatego ,że nasza "szanowna" administracja czyli Gameforge nawet nie chce zobaczyć czy boty grają na serverze...

Pomogłem?? Daj +'ika :)

Opublikowano

Jeśli ci bardzo zależy to zawsze możesz spróbować napisać długi błagający list o to jak ich niezmiernie prosisz, ale szansa że ci się uda jest niestety praktycznie zerowa;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...