Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] TYLE WYGRAC

Gość dordo22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w chuj dużo musiałem się nagrać i namęczyć, ale w końcu się udało

qded.jpg

xcpe.jpg

nie zamierzam na tym poprzestać, może za jakiś czas uda się wejść wyżej, będe w tym temacie wrzucał kolejne osiągniecią ^^

Opublikowano

No dordo, platyne dawaj. xD Już nie ma n00b timów.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No dordo, platyne dawaj. xD Już nie ma n00b timów.

juz biegne ;_;

Opublikowano

dordo ale z ciebie przekoles dobrze ze wziales sie w garsc i nie skonczyles gry przez technikum tak jak mi pisales pozdrowki dla ciebie!

Opublikowano

tuyh.jpg

jest seria do 4 golda ;_; może się uda :)

Wbijaj do platyny, ja czekam.

Pamietam jak byles w silverze <3 to byly czasy, teraz kazdy sie do golda wybija.

Graty

sstwc.jpg

Opublikowano

sziw.jpg

jak widać chyba dobrze gram bo przeniosło mnie z 5 bezpośrednio na 3 dywizje ;p

a tu tylko taki mały wykres z lolkingu

obrw.jpg

Opublikowano

sziw.jpg

jak widać chyba dobrze gram bo przeniosło mnie z 5 bezpośrednio na 3 dywizje ;p

a tu tylko taki mały wykres z lolkingu

obrw.jpg

evbx.jpg

Patrz mój, ciągła linia to ban xD

@a teraz mam 0 lp i zaraz do plat 2 spadne, elo

@down

mialem ogromny win streak i ciągle +30.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

od czasu ostatniego ss przewinęło się wiele afków i bardzo słabych osób w moim teamie, jednak w końcu udało mi się wbić troche dalej

pdfv.jpg

Opublikowano

pfco.jpg

3 razy pod rząd gówniany team, włącznie z tym... chyba nie prędko wejde do platyny, jeszcze wczoraj miałem bodajrze ponad 70pkt a teraz mam raptem 17...

może czas w końcu pograć z kimś duo, problem w tym że nie mam z kim za bardzo.

Opublikowano

Dobre staty, powodzenia wbicia platyny, akurat piszesz, że nie masz do duo z kimś, otóż ja jestem chętny, w ciągu ostatniego tygodnia wbiłem ponad 200 elo (korzystając z lolkinga) i mam 96 lp w silv 1, chciałbym wbić te 5 czy 6 winów z rzędu i cieszyć się goldem ;) barej123 - zapraszam.

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

Dobre staty, powodzenia wbicia platyny, akurat piszesz, że nie masz do duo z kimś, otóż ja jestem chętny, w ciągu ostatniego tygodnia wbiłem ponad 200 elo (korzystając z lolkinga) i mam 96 lp w silv 1, chciałbym wbić te 5 czy 6 winów z rzędu i cieszyć się goldem ;) barej123 - zapraszam.

ty grasz na nordicu, ja na west.

Opublikowano

pfco.jpg

3 razy pod rząd gówniany team, włącznie z tym... chyba nie prędko wejde do platyny, jeszcze wczoraj miałem bodajrze ponad 70pkt a teraz mam raptem 17...

może czas w końcu pograć z kimś duo, problem w tym że nie mam z kim za bardzo.

kazdy przez to przechodzil jedni mieli wiecej farta co do teamu drudzy mniej

gzzz

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

utfm.jpg

mam serie do 1 golda, zobaczymy się uda wejść, ale to już chyba nie dzisiaj. W każdym razie jestem przerażony poziomem graczy na tej dywizji. Jeśli ktoś oczekuje, że gra się tu lepiej niż na silverze czy brązie to musze go rozczarować, jest tak samo dużo słabych oraz tępych ludzi, którzy potrafią przez pół gry flamować a drugą połowa być afk. Właściwie 70% rankedów wyglądało tak, ze jedna ze stron już od początku miała miażdżąca przewage, utrzymywała ją do końca i był win, przykładem jest chociażby ten ss kiedy wygrywamy 23;4 w killach, co świadczy tylko o dużym zróżnicowaniu w poziomie gry graczy na tej dywizji.

:3

Opublikowano

gwub.jpg

to uczucie, kiedy w pewnym momencie masz 8/0 albo 7/0 a twój team failuje wszystko co tylko się da i przegrywa ci gre. ciekawe czy riot zrobi kiedys cos, aby graczom przyznawano dywizje na podstawie skilla a szczęścia w doborze teamu, po takich grach jestem na prawdę wkurwiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...