Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]RedBot się buguje

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Wie ktoś może czemu ten bot albo nie chce bić mobów, jak bije to nie otwiera loota,jak otwiera loot to nie zbiera gp tylko otwiera go i zamyka po 3 razy...Czasami nie chce biegać po waypointach

Opublikowano

Siemka

Wie ktoś może czemu ten bot albo nie chce bić mobów, jak bije to nie otwiera loota,jak otwiera loot to nie zbiera gp tylko otwiera go i zamyka po 3 razy...Czasami nie chce biegać po waypointach

A próbowałeś innego waypointa? Bo może problem tkwi w nim..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ja mam to samo.Niby może, a nie idzie do następnego WPT, otwiera jak pojebany po kilka razy bp, ale loota zawsze zbiera;d .Najgorsze jest to że nie moge zrobić nic 100% afk bo mi sie zacina jebaniec przy drugim okrązeniu zawsze

Opublikowano

Częstwo gotowe skrypty mają pomieszane waypointy to trzeba samemu poprawić to samo z otwieraniem bp ciągłym trzeba zmienić w waypoincie nazwy a co do otwierania kilka razy deda to trzeba przeznaczyć więcej fps tibii.

bk3ah.gif
Opublikowano

Częstwo gotowe skrypty mają pomieszane waypointy to trzeba samemu poprawić to samo z otwieraniem bp ciągłym trzeba zmienić w waypoincie nazwy a co do otwierania kilka razy deda to trzeba przeznaczyć więcej fps tibii.

Sam robie skrypty a 60fps powinno być ok.

Redbot jest coś zjebany, moze przy nowym update bedzie lepiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...