Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mini gry 2x więcej fm'ów

SanthinHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba miec pelna paczke i pelne "3cie" eq... wtedy tylko wciskasz te strzalki na maxa i dostajesz 40 fm. Jest to jednak swego rodzaju bugusing wiec nie polecam uzywac - kilka osob ktore znam dostalo za to bana.

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

Trzeba miec pelna paczke i pelne "3cie" eq... wtedy tylko wciskasz te strzalki na maxa i dostajesz 40 fm. Jest to jednak swego rodzaju bugusing wiec nie polecam uzywac - kilka osob ktore znam dostalo za to bana.

"3cie" eq czyli trzecią zakładkę (różne)? Przecież fm'y wpadają do zakładki "Główne".

Opublikowano

xD LOOL już sporo zarobiłem na moim tartaku nubki xD i stali gracze a co do bugu przyłączam się do pytania czy jest jakiś bug żeby dostać więcej FM

Opublikowano

No przeciez napisałam, 3-cie eq czyli różne nalezy zapełnic, aby nie wypadały te syfy, typu rzadkie drewna itd, a 2-giego nie trzeba zapełniac, bo nie ma itemu oprócz FM który wpada z tartaku do tego eq..

Jeśli się tak zrobi, i ma zapełnioną paczkę oraz to eq tak jak napisałam (muszą to byc rzeczy które nie lecą z tartaku, czyli np kurczaki) to dostanie się równo 40 FM, ale tak jak napisałam wyzej - jest to BUGUSING.

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

a ja bym radził tak zrobić jednemu z moich nubków wszystkie potrzebne materiały do tartaku potem żeby on zrobił tartak i moje nubki tam by robiły tartak a on by przerzucał FM do mnie właśnie teraz to robię a jak mi się uda wyciągnąć sporo FM napisze tu :)

#Edit

Bug działa :) polecam nie dostałem bana na moim nubku dostaje się 40 FM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...