Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare dobre serwery

SiemkaEniuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. mam pytanie.. nudzą się wam te nudne serwery typu Hard? albo medium bez sensu?
przypomnijcie sobie stare dobre czasy CSYT2, ZZYOK, ZZYT2 itp
mi tak strasznie tych serwerow brakuje ze masakra... perelki od +7. :( Dt caly czas sie robilo :( 3 typy broni. to byly serwery ;C
a nie 8 broni 20 zbrojek i ulepki bez sensu :x
jakby ktos takiego serwera postawil to na pewno +500 graczy online. co na ten temat powiecie?
i jeszcze np exp w red lesie do 90Lv a potem grota czy cos :C

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby ktoś postawił CSYT2. Albo jaky od nowa powstało. Byłbym w niebie ;/

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Ja tęsknie za starym CSYT2, YMYT2 i troche za LomaxMT2 (tym startym).

Jakby ktoś zrobił coś podobnego do CSYT to napewno bym wbił :)

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

oo tak to był czasy .. wątpie , ze ktoś taki server postawi .. za mało graczy by grało przez te hardy .. wszyscy już o nich zapomnieli .. takie servery moze i sa ale trzeba poszukac (nie mowie ze w polsce , ale jakis zagraniczny na pewno jest)

Opublikowano

Sram hardami ale lubię taki typ gry :) Nwm czy ktoś pamięta serwer BetaMT2 <3333 Włoski serwer, w uj polaków :) Dobre czasy exp w red lesie, robienie nimf/partyzan/stalka (kox) potem atla . Po wbiciu max lvl od nowa postac i dawaj znów bo aż się chciało grać .... :< Teraz 46 rozdzajów broni/zbroi dla jednej postaci i ulepszacze z dupy :O.

Jak ktoś ma zamiar stawiać serwa to albo BetaMT2 albo CSYT2 niech się wzoruje na tych serwery pełne były i na 100% większość graczy by wróciła :*(

Opublikowano

stare serwery?.
LONGJU2
NEWLONGJU

chinskie bo chinskie ale ten klimat, gracze z calego swiata

Opublikowano

Ja pamietam jeszcze stary Lomaxmt2, CSYT2 i dragonmt2 ale stary gdzie najlepsza bronia bylo smiercionosne ostrze i pelno osob na Dt chodzilo to bylo cos. Jesli ktos by zrobil taki serwer :D

Opublikowano

fajnie się grało na takich serwerach, jednak już nikt takiego nie zrobi ponieważ ludzie nie lubią hardów, więcej ludzi będzie na easy czyli więcej kasy z IS.

69sf.png

Opublikowano

uwierzcie mi ze jakby ktos postawil takiego serwa. z NP perlami na IS to i zarobek z tego maja, popularnosc i ludzi , smiercio najlepsza dla Bodego, ^^ Baron dla BM, strumki dla daggera ^^ pieeeeekne czasy :(

Opublikowano

Ja już tymi Polskimi Hardami żygam! Na tamtych serwerach to było tak ustawione że przyjemnie się expiło. Dawać mi CSYTa ! ^^

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

csyt2, tam się grało, pamiętam ten 110lv i kupowanie zatrutego za 3kkk.. Napewno bym wbił na taki serwer ; )

Opublikowano

Ja robie własnie serwer tego typu ale potrzebuje kogoś od robienia npc i ustawiania rzeczy w nich jeżeli ktoś z was zna sie na tym to PW a powstanie serwer typu CSYT Czyli Stary dobry OLDSHOOL :)

Opublikowano

wstawianie itemkow do NPC to jest najlatwiejsza rzecz w navi :P jak Ty sie chcesz za serwa brac jak nie umiesz takich prostych rzeczy.? :P to bedzie dedyk czy hamachi? :D

Opublikowano

Ja robie własnie serwer tego typu ale potrzebuje kogoś od robienia npc i ustawiania rzeczy w nich jeżeli ktoś z was zna sie na tym to PW a powstanie serwer typu CSYT Czyli Stary dobry OLDSHOOL :)

Powodzenia życze ;P Pare linijek zmienić . Ja robie easy jeśli jest ktoś zainteresowany wystarczy poszukać w zapowidziach może wam się spodoba własnie w klimatach csyt2 / yt2game .

x2n.png

Nowicjusz
Opublikowano

Dołączam się do wzdychania nad takimy serwerami. Tak bardzo bym chciał sobie zagrać na takim serwerze w stylu Nexusa itp, że ho ho. Mam nadziej, że w końcu nastąpi renesans tych czasów.

Opublikowano

Czyli 6-7 Bonus tez :)

Taki serwer to nie problem postawić :)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Vide to postaw :P tylko takiego jak kiedys ^^ wiesz... baron +9 najlepsza bron dla BM ^^ zabki czy tam smiercio :) to byly kuzwa serwy :C 6/7 ale bez klas :C

Opublikowano

Ach... CSYT2... Aż się same miłe wspomnienia z tym kojarzą. Takiego drugiego serwera już nie będzie. Patrzcie też na to, że jak by jakiś bardzo podobny priv powstał (bo oryginału nigdy się nie osiągnie) to ile by ataków było...

PS.

Tak w ogóle to czemu CSYT2 upadł? Wynikało to z braku czasu czy o czymś nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...