Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare dobre serwery

SiemkaEniuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Taak <3 Moj Syrek, Hwang, 99 lvl Woj body :D I 6/7 bon z is'a xD

Topic : Ghwww na 100 % ktos gral.. moj server zycia razem ze starymi : Lomax, ProMt2.

20utztj.jpg

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi najbardziej podobało się Longju3, śmiercio najlepsza broń dla bodziaka, cały czas wszyscy w dt siedzieli i ogólnie klimat był świetny, teraz żaden priv mi się nie podoba, a na PLu nie chcę jeszcze raz zaczynać gry. W tym momencie robie (bardziej bawie się) w robienie priva, hamachi na plikach raina 2008r. bez tych wszystkich nowości tj. system petów 256 rodzajów broni zbroi i tarcz hehe. Jak ktoś chce pogadać to pw

Opublikowano

Pamietam jak 5 lat temu grałem na pierwszym privie Longjuyt2 a kolejny to był Sdlongju to byly najlepsze privy. Na Longjuyt2 zmianki można bylo używać co 10 min bez 5 i 6, 7 bonu a zrobienie stalki na +9 to byl dopiero szpan a teraz to wszystko sie posypalo i powstają gowniane privy na ktorych wszystko latwo jest zdobyc

Opublikowano

Te czasy nigdy nie wróca, teraz każdy wie jak zrobić eq, gdzie expić.

A jeśli chodzi o jakieś stare, dobre serwery to polecam Avalonmt2.

Opublikowano

Shenlong.eu , najlepszy serwer na jakim gralem przez 7 lat , niestety musiał paść ;/ 2010 piękne czasy..... Dałbym all żeby był znów ;/ :(

i cały rok 2010 to najlepszy jaki mógłby być :)

38792000.th.png

Opublikowano

Takich dobrych serwerów jak w 2010r. już nie ma .. Pamiętam CSYT2 , Shenlong.eu.Takie serwery nie powrócą a jeśli tak to na pewno zagram.

Opublikowano

Takich dobrych serwerów jak w 2010r. już nie ma .. Pamiętam CSYT2 , Shenlong.eu.Takie serwery nie powrócą a jeśli tak to na pewno zagram.

Dokładnie to samo chciałem powiedzieć , ej słuchaj , byłem teraz na youtube pod jakimś filmem z shenlong i coś tam gościu pisał że jak wam zależy na shenlong.eu to może będzie reaktywacja bo jego kumpel był HA :)

Opublikowano

Dokładnie to samo chciałem powiedzieć , ej słuchaj , byłem teraz na youtube pod jakimś filmem z shenlong i coś tam gościu pisał że jak wam zależy na shenlong.eu to może będzie reaktywacja bo jego kumpel był HA :)

Żeby wrócił,temu serwerowi poświęciłem najwięcej swojej uwagi i czasu.Więc jak najbardziej REAKTYWACJA ! A tak poza tematem o PL'u powiem,że wciągną mnie ale postanowiłem skończyć już 1,5roku temu.PO tych nowych zbrojach,a ostateczna decyzja zapadła gdy wprowadzili 105lvl.Jak dla mnie Shenlong lepszy od pl'a.POMPA !A jeszcze raz wracając do tematu to wątpię żeby powrucił stary Shenlong ponieważ wiele plików serwerowych się nie zachowało z 2010r.
Opublikowano

Żeby wrócił,temu serwerowi poświęciłem najwięcej swojej uwagi i czasu.Więc jak najbardziej REAKTYWACJA ! A tak poza tematem o PL'u powiem,że wciągną mnie ale postanowiłem skończyć już 1,5roku temu.PO tych nowych zbrojach,a ostateczna decyzja zapadła gdy wprowadzili 105lvl.Jak dla mnie Shenlong lepszy od pl'a.POMPA !A jeszcze raz wracając do tematu to wątpię żeby powrucił stary Shenlong ponieważ wiele plików serwerowych się nie zachowało z 2010r.

Bądźmy dobrej myśli ! ;)

Opublikowano

Powodzenia życze ;P Pare linijek zmienić . Ja robie easy jeśli jest ktoś zainteresowany wystarczy poszukać w zapowidziach może wam się spodoba własnie w klimatach csyt2 / yt2game .

Mam nadzieje że uda ci się postawić ten serwer chętnie bym zagrał na takim serwerze.

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

ja to bym sobie pograł na takim dojebanym easy jakim był np tanirus...

te stare chinskie serwery itp juz nie maja sensu, bo kazdy leci teraz za nowosciami itp... to jest normalne, ale mozna by bylo jakis taki projekt zrobic, chetnie bym sprawdzil

Opublikowano

Pamiętam te stare dobre czasy na yt2game, u1u1 albo csyt2, ...

Jedne z najlepszych serwerów metin2!

Tak jak gada autor, to były czase bardzo dobre, mało broni, i było wciągające i było git...

Fajnie gdyby serwy wróciły :>

20uy6hw.png

Opublikowano

Ojj przydały by się żeby takie serwery wróciły przecież CSYT2 itd. To były legendy i nawet polaków dużo było chciałbym restarta jednego z nich ...

Opublikowano

Ojjj te czasy to chyba juz nie wrócą też grałem na tych serwerach Big UP !

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Ta chwila nadeszła, ja i reszta ekipy jesteśmy w toku tworzenia serwera KRIMW-MT2 Jest to serwer w 100% CSYT2 Tylko troszkę dopracowany Prezka już niedługo pojawi się. Start serwera planujemy za ok 1 mieśiąc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...