Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podobny do Eden4s

Dreem212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak pewnie wszyscy wiedzą w eden4s jest restart i niechce mi sie tam grać ,więc czy ktoś zna podobny server z lekko wiekszym expem i żeby gold był na start ? z góry dzięki LIKE DAJE jak sie spodoba

Opublikowano

Just4story serwer jest on mam już pobranego ale stronka padła. Więc na razie czekamy :).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Tego to nie wiem miał być wczoraj 18-20 ale strony padły ( stronka główna i forum) i nie wiadomo kiedy włączą.

Opublikowano

@2Up

Jest to nie możliwe aby ktoś włamał się na serwer i napisał hack rozdający wszystkim 900000 ( możliwe że jest to hack wizualny).

Opublikowano

Nie chce ci sie grac na edenie, bo dostawales tam 10k cash dziennie i se eq zrobiles?? Przeciez eden bedzie otwarty zaraz juz jako normalny dedykowany serwer.

Opublikowano

Działa :) Ale nie wiem czy jesteś chętny bo vote jest po 10 cash (nie 10k). Właściwie to plus bo jest prawdziwe hard pvp xD

21.jpg

Opublikowano

A co z Bonus 10 Points :D?

Jak sie loguje to pokazuje mi error:

Network error.

Terminatig connection.

Opublikowano

A co z Bonus 10 Points :D?

Jak sie loguje to pokazuje mi error:

Network error.

Terminatig connection.

Nie wiem czy działają ,nie sprawdzałem. Wszystko zostało zresetowane więc musisz nowe konto zrobić. :) Narazie nic nie wiadomo o Just :/

21.jpg

Opublikowano

To może jeszcze p4story bardzo dobry serwer 2-jezyczny ( EN/IT), gra na nim sporo graczy ( podobny do nexona).

Opublikowano

Po pierwsze z vota jednego 20 cash, co daje 20 cash dziennie, miesiecznie 3,6k cash, rate kowala x3, wiec mozna wbic nawet bron 24 w ciagu miesiaca. A gra z eq 24 jest nosensem, bo po 2-4 dniach, gra sie nudzi.

Opublikowano

Ech... Doczekałem się wkońcu ukończyłemte 18 lat jak bedem iał dowód idezalozyck onto w banku i startuje sune 4s. Jakoś w SIerpniu;D Chyba, że ktoś mnie uprzedzi to jak na razie tyle z mojej strony.

Opublikowano

@Edit

Tak pisze TESTSERVER :P Jusz się nie moge doczekać a tak propo znasz podobny jeszcze? i widziałem jakiś sune4s to jest PVP?

Opublikowano

Jak na razie jest off ale ogólnie to działa. Pewnie coś wgrywają.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...