Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Need for speed most wanted z 2005r

Chilissy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem.

Otóż miałem ochotę pograć w starego nfs mw z 2005. Oczywiście z crackiem bo nie inaczej. Wszystko ładnie, pięknie. Gra się zainstalowała a instrukcja dołączona do tego cracka była następująca:

Install the game - Full Installation And Use This Key: PL33-NKML-S49X-DR7W-6MY9
Install Daemon Tools v4 Or Alcohol 120% 1.9.5.3105
Mount the NFSMW-MINI.MDS DVD-Image in DAEMON Tools v4 Or Alcohol 120% 1.9.5.3105
Use an anti-blacklisting tool, like SD4 Hider, to avoid SafeDisc v4 blacklisting of DAEMON Tools or Alcohol 120%.
Play the Game!

Zrobiłem wszystko tak jak należało. Zainstalowałem z danym keyem. Z"mount"owalem pliczek NFSMW-MINI.MDS (jakis to obrazek czy coś, nie ważne, ale potrzebuję tego, żeby odpalić nfsa) za pomocą deamon toolsa v4. i tu pojawia się problem. Wyskakuje mi błąd, że nie mogę tego z"mount"owac (sorry, nie wiem co to dokładnie oznacza). Nie wiem czy to wina tego pliczku, a sciągałem z innych stron i też nie działały. Z alcoholem nie próbowałem, mimo, że go mam w folderze od cracka, to nie chce się zainstalować. Bardzo bym prosił o pomoc. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...