Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2] [200 SLOTÓW] [AUTORSKIE GILDIE] [NOWY CRAFTING] [TAGI NAD GŁOWĄ] [FORTUNKA] [LEVELE] ==[MinersCraft] == Powrót serwera dla Ciebie! ;-)

Jacko23PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmdc.png

608q4a.jpg608q4a.jpg608q4a.jpg608q4a.jpg

Szukasz dobrego serwera do pogrania ze znajomymi?
Poprzednie serwery na których grałeś nie sprostały Twoim oczekiwaniom?

Nasz serwer jest inny!

Wszystko co robimy, robimy dla Was gracze!

Wiele nowości, masa autorskich pluginów, skryptów, które

bliżej są opisane u dołu tematu, maszyna 32GB RAMu, dzięki czemu

gra będzie przyjemna bez obawy o opóźnienia, a w razie problemów

administracja pomoże Ci we wszystkim!

Start serwera za około 2 tygodnie!

dst8i1.jpg

[»] ADRES IP : Wkrótce!

[»] 200 slotów!

[»] Bez potrzeby posiadania premium!

[»] Najnowsza wersja 1.5.2!

[»] Moby, PvP włączone!

vv40c7.jpg

Właściciel :: IntelCorePL

Właściciel :: r__d

Moderator :: Jok3rStars

onvv2f.jpg

Autorski plugin na gildie, z polskimi komendami,

cuboidami, sojuszami, wrogami,

TAGi gildii, kolorowe nicki nad głowami graczy,

Idealnie skonfigurowane dropy z działającą fortuną,

EXP ze Stone,

Nowe możliwości craftingu itemów niemożliwych normalnie

do scraftowania,

Odbugowany plugin na wyświetlanie HP nad głową gracza,

Ranking gracza po kliknięciu na niego mieczem,

I wiele więcej, niespodzianek... ;-)

608q4a.jpg608q4a.jpg608q4a.jpg608q4a.jpg

Copyright © by MinersCraft. Wszystkie prawa zastrzeżone!

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niedługo więcej informacji, cały czas dodajemy nowośći, upiększamy spawna itd. Serwer jest robiony przez profesjonalistów, nie jest na trzy dni. Będzie trwał bardzo długo ;)

Opublikowano

Niedługo więcej informacji, cały czas dodajemy nowośći, upiększamy spawna itd. Serwer jest robiony przez profesjonalistów, nie jest na trzy dni. Będzie trwał bardzo długo ;)

Ojj watpie, kazdy serwer. ktory robisz rusza I istnieje max tydzien po czym jak macie kase z vipow to ruszacie pod inna nazwa, ip I od nowa :)

To juz wasz chyba 5 serwer w ciagu 1-2msc.

Opublikowano

Nie polecam serwera. To już 4521896 edycja tego czegoś. Admini olewają graczy, chodzi im tylko o kasę. Nie wchodzcie nawet.

Opublikowano

Jak podacie ip to wbije ;d nie będe czekał do 1 ponieważ piszecie że wersja "NAJNOWSZA" 1.5.2 więc czekam.

Czekom na start bo już chcę zagrać , tylko dzień i wolny czas tracę czekając na ten serwer -,.,- mam nadzieję że o 10:30 odpalicie.

Bo jak nie to ide szukać innego a zapowiadało się bardzo dobrze:)

Opublikowano

W tej chwili dopracowujemy pliki serwerowe. Mamy kilka nowych pomysłów na pluginy, które będziemy realizować.

Start prawdopodobnie za około dwa tygodnie! ;)

asdsdsd

Opublikowano

Nie polecam serwera. To już 4521896 edycja tego czegoś. Admini olewają graczy, chodzi im tylko o kasę. Nie wchodzcie nawet.

Zgadzam się, trudno już zliczyć te edycje, Śmiać mi się chcę gdy widzę kolejne, Nie mniej jednak poczekam i zobaczę może akurat ta nie padnie po 2 dniach ;) Albo po 30 minutach jak ta wczoraj.Pożyjemy zobaczymy ;)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/979846-152800-slotowmaszyna-32gb4-edycjaautorskie-skryptynowy-system-gildiinowe-dropy-guildcraft-powrot-serwera-dla-ciebie/#entry7896684

http://www.mpcforum.pl/topic/969493-a-oldcrafters-a-150-slotow-bez-lagow-rpgsv-gildie-za-itemy-auto-itemshop-zapraszamy-d/#entry7744752

Aprilla.

Niestety
nie będzie kolejnych edycji Nie ma sensu robić kolejnych serwerów bo i
tak padną po tygodniu. Znaleźliśmy kupca i serwer poszedł w dobre ręce.
Niedługo na tym serwerze ma powstać jakiś nowy serwer, Tylko tyle wiem.
Także 3-majcie się.

Kolejna z kolejnych edycji , kupicie vipa i po paru dniach nie ma serwera niby sprzedany a po paru dniach kolejny serwer z tymi samymi pluginami omijajcie ten serwer a ta aprilla to jakieś multikonto albo wafel tego jacko23PL

Opublikowano

@firmowepaliwo : Najpierw wejdź sobie na oba serwery a potem pierdol od rzeczy. ;-)

Są zupełnie inne pliki, inne pluginy, inna mapa, nowa ekipa, nowa nazwa. Z Aprillą już nie współpracuje, on z tego co wiem sprzedał maszynkę i mam to w dupie.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/979846-152800-slotowmaszyna-32gb4-edycjaautorskie-skryptynowy-system-gildiinowe-dropy-guildcraft-powrot-serwera-dla-ciebie/#entry7896684

http://www.mpcforum.pl/topic/969493-a-oldcrafters-a-150-slotow-bez-lagow-rpgsv-gildie-za-itemy-auto-itemshop-zapraszamy-d/#entry7744752

Kolejna z kolejnych edycji , kupicie vipa i po paru dniach nie ma serwera niby sprzedany a po paru dniach kolejny serwer z tymi samymi pluginami omijajcie ten serwer a ta aprilla to jakieś multikonto albo wafel tego jacko23PL

Każdy to wie, Ten serwer miał już jakieś 23 Edycje, Ta będzie 24.Każdy który ma trochę rozumu, Będzie wiedział że nie warto grać... To już jest naprawdę przesada, Jak można robić kilkadziesiąt edycji jednego serwera, Poza tym wczoraj była 23 edycja która trwała 30 Minut, Niedługo każdy będzie omijał to coś, Dalekim łukiem... Taka prawda, Śmiać aż się chcę, gdy się widzi 6 edycje tego samego serwera w jednym miesiącu.
Opublikowano

Tylko Wy nie rozumiecie jednej rzeczy - Poprzedni projekt - GuildCraft został już dawno porzucony, wszystko się tam sypało.

Chcemy wreszcie zrobić coś, co będzie na długo i zrobione porządnie, dlatego serwer będzie dopiero za +/- 2 tygodnie.

Opublikowano

Tylko Wy nie rozumiecie jednej rzeczy - Poprzedni projekt - GuildCraft został już dawno porzucony, wszystko się tam sypało.

Chcemy wreszcie zrobić coś, co będzie na długo i zrobione porządnie, dlatego serwer będzie dopiero za +/- 2 tygodnie.

OldCrafters, GuildCraft, MinersCraft... Robiliście mnóstwo serwerów, i każdy padł po 2 dniach, My chcemy wam uświadomić nie warto robić serwera skoro i tak padnie... Guildcraft - został porzucony... Jak jeszcze był obiecywaliście tak samo... Że będzie na długo i co? i nie był...

Opublikowano

Tka, masz naprawdę dużo racji. Zjebałem kilka razy, ale postawiłem sobie warunek. Muszę pokazać, że potrafię stworzyć dobry serwer. ;-)

Zrobiłem sobie wakacje, przerwę od serwerów, jestem pełen pozytywnej energii, zrobię wszystko, aby serwer wypalił.

Nie będę teraz obiecywał, że nie padnie, że to, że tamto. Sami się przekonamy! :)

Opublikowano

@Pijany : Miał skończyć z MC czy coś, ale nie tak łatwo od tego odejść, za bardzo wciąga, hehe. ;)

McMMO... Raczej tak, ogólnie będzie dużo klimatu RPG, mapka w stylu średniowiecznym, handlarze, McMMO również.

Opublikowano

Tka, masz naprawdę dużo racji. Zjebałem kilka razy, ale postawiłem sobie warunek. Muszę pokazać, że potrafię stworzyć dobry serwer. ;-)

Zrobiłem sobie wakacje, przerwę od serwerów, jestem pełen pozytywnej energii, zrobię wszystko, aby serwer wypalił.

Nie będę teraz obiecywał, że nie padnie, że to, że tamto. Sami się przekonamy! :)

Jeżeli chcesz Uszczęśliwić swoich Graczy to proponuję ci NA SAM POCZĄTEK "Szybszy Start -,,,-"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...