Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2] [200 SLOTÓW] [AUTORSKIE GILDIE] [NOWY CRAFTING] [TAGI NAD GŁOWĄ] [FORTUNKA] [LEVELE] ==[MinersCraft] == Powrót serwera dla Ciebie! ;-)

Jacko23PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szybszy start jest mało prawdopodobny, jak 1.6 wyjdzie to będzie trzeba czekać przynajmniej 1 tydź. na bukkita a co dopiero na pluginy.

A serwer raczej na 1.5 nie będzie :P

Opublikowano

Pijany ma 100% racji. Pierwsze co musimy czekać na stabilny silnik (Spigot), następnie go modyfikować pod tak duży serwer. =)

Opublikowano

Tka, masz naprawdę dużo racji. Zjebałem kilka razy, ale postawiłem sobie warunek. Muszę pokazać, że potrafię stworzyć dobry serwer. ;-)

Zrobiłem sobie wakacje, przerwę od serwerów, jestem pełen pozytywnej energii, zrobię wszystko, aby serwer wypalił.

Nie będę teraz obiecywał, że nie padnie, że to, że tamto. Sami się przekonamy! :)

Kilka? Kilkadziesiąt, Ja natomiast was nie rozumiem, Robicie naprawdę dobre serwery. A i tak zamykacie je po kilku dniach, Jaki to ma sens? :3 chciałem jeszcze zadać jedno dosyć chaotyczne pytanie, Kiedyś natomiast nie pamiętam dokładnie ale gdzieś 2-3 Miesiące temu, Często wchodziłeś na różne serwery i je dosłownie niszczyłeś(Format), Co mam przez to na myśli? Otóż to że wysyłałeś na nie boty, I podawałeś administracji plugin który blokuje je, Niestety mnie również to spotkało... Byłem głupi że nie sprawdziłem pluginu.

Opublikowano

Było się młodym i głupim... ;)

Teraz griefujemy tylko serwery, które się u nas reklamują. :-)

aaa... i w tym właśnie problem, Rozumiem że to jest wkurzające i doskonale cię rozumiem. Ale co jak jakiś gracz specjalnie podał ip serwera, Którego może nie lubi lub coś?

Opublikowano

Mówi się trudno, żyje się dalej.

Wiem, że za graczy nie można odpowiadać, ale taka jest kolej rzeczy. Nie lubię, bardzo nie lubię reklamiarzy. ;-)

Opublikowano

Tka, masz wiele racji, jak to powiedział Jacko. Ale pamiętaj, teraz będzie inna ekipa. Co do GuildCraft. Jest to porzucony projekt, nie warto do niego wracać. Ja dopilnuję Jacka, żeby nie zrobił niczego głupiego, i żeby serwer stał naprawdę, naprawdę długo. Serwer będzie naprawdę dopracowany. Obiecujemy ;)

Opublikowano

Tka, masz wiele racji, jak to powiedział Jacko. Ale pamiętaj, teraz będzie inna ekipa. Co do GuildCraft. Jest to porzucony projekt, nie warto do niego wracać. Ja dopilnuję Jacka, żeby nie zrobił niczego głupiego, i żeby serwer stał naprawdę, naprawdę długo. Serwer będzie naprawdę dopracowany. Obiecujemy ;)

Mam taką nadzieję, Problem w tym że każdy tak obiecuję a i tak nie dotrzymuję słowa, Nie mniej jednak nie mogę się doczekać serwera, Bo przyznam szczerze, Naprawdę robicie porządne serwery, Wszystko dopracowane, Ale najgorsze to że każdy szybko pada :/ Mam nadzieję że serwer będzie tak dopracowany jak wszystkie. Jeśli wytrzyma dłużej niż tydzień, Będę grał codziennie. Trudno teraz znaleźć jakiś dobry serwer, Co prawda są ale wszystkie padają po tygodniu ;_; Pozdrawiam i życzę udanej ciężkiej pracy przy serwerze :D

Opublikowano

Nie polecam servera, IntelCorePL jest osobą nie ogarniętą i jego servery padają po 2 dni, maks stoją 2 tygodnie. Jak wolicie.

Pomyśl zanim napiszesz -.- Grałem kiedyś na jego serwerze, I nie padł po 2 dniach, Jest bardzo ogarniętym i miłym adminem,Wszyscy tylko hejtują bo zazdroszczą na 100% :D

Opublikowano

Tka, kolega FreeVsMinecraft płaczę, bo mój kolega mu kiedyś serwer zniszczył ;d i koleżka, się tak przejął że każdy mój serwer, albo mojego kolegi jakiegoś hejtuje, no cóż. Bywa, pozdrawiam.

//Edit Ziomeczgu, start przewidujemy niedługo, nie bójcie się, nie będzie to trwało niewiadomo ile ;) niedługo, damy dokładną datę startu.

Opublikowano

Może by tak, Po założeniu gildi dawało cuboid'a 30x30 ;) ?

Opublikowano

@tka : A skąd wiesz, że tak nie będzie? ;)

Więcej informacji już wkrótce, naprawdę, spokojnie ludziska... :>

tak szczerze mówiąc wolał bym 50x50 i dodać sklepy w których mozna tylko kupić nwm takie bardzo trudne rzeczy do zdobycia jak np Gwiazde Netheru Brodawki itd ale skelpy co tam bedzie to juz wasza sprawa a hajs by leciał z mobków :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...